Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj ha még nem érdekel?

Baj ha még nem érdekel?

Figyelt kérdés
A suliban mindenki arról beszél hogy mennyire akarna csajt, meg szexelni stb. De engem egyjáltalán nem érdekelnek az ilyenek.
2010. ápr. 22. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bocsi ez nem normális amit az osztálytársak csinálnak,van ebben a korban a saját neműk iránt egy fajta érdeklődés,de amikor már a másik srácét akarja nézegetni,fogdosni,esetleg együtt hokizni,húzogatni a kukiját a másik előtt,az már nem normális.

Valami baj van az osztálytársaiddal.A te korodban normális hogy nem érdeklődsz még,valaki sokkal később szokott nyílni az ilyen dolgok iránt.

Mit csinálnak pontosan a fiúk egymással?

Ha durva,ne is nézz oda és ne foglalkozz velük.

2010. ápr. 24. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Na ezeket az öltözős izélésekre én is kíváncsi vagyok. :D Konkrétabban, miket szoktak még csinálni?

Am sajnállak, én már biztos, befojtottam volna őket, a zuhanyzóba. :S

2010. ápr. 24. 15:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem igazából csinálják, hanem ruhában. De akkor is.
2010. ápr. 24. 16:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha ruhában tapizzák egymást az sem normális.De pontosan hogyan és mit csinálnak?

Normális ha nem érdekel még a dolog.

2010. ápr. 24. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Valami gond van velük rejtett homosexualitás.Nem baj,normális ha még nem érdeklődsz a lányok iránt.De az nem normális hogy valaki a saját neme iránt érdeklődik ilyen mértékeben.

Mit csinálnak?

2010. ápr. 24. 17:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Inkább csak olyanok mondanak egymásnak, hogy majd este találkozunk, meg matek órán elkezdik hogy: azt javaslom csináljunk táblázatot cicám.
2010. ápr. 24. 18:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Meg egymásra ugranak és nyögnek. Órán is amikor a tanár ott van akkor is hangosan nyögnek.
2010. ápr. 24. 18:18
 18/18 anonim ***** válasza:
kkor simán dedosok,már azt hittem ilyen öntapizosak,mert van aki elkezdi fogdosni a lábaközét,meg feltűánően érdeklődik a másik fiú szerszáma iránt.
2010. ápr. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!