Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj ha még nem érdekel?

Baj ha még nem érdekel?

Figyelt kérdés
A suliban mindenki arról beszél hogy mennyire akarna csajt, meg szexelni stb. De engem egyjáltalán nem érdekelnek az ilyenek.
2010. ápr. 22. 20:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. ápr. 22. 20:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Gondolom fiú vagy. Hát így kicsit fura, de egyáltalán nem baj. :)
2010. ápr. 22. 22:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj.Nem kell mindenkinek egy kanos bikának lenni xĐ te legyél a tisztelt kivétel,te legyél a normális gyerek a szexorientált világban:) és persze még sok van ilyen,tehát ez nem olyan különleges eset..legalábbis én hiszem ezt:P
2010. ápr. 22. 22:27
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem gond,nem egy ismerősőm van fiú és lány, aki pl 20 éves kor fölött találta meg az igazit,járni ját lányokkal,v fiúkkal,de nem voltak együtt,mert nem érezte úgy,hogy ő lenne az igazi.Sok ember a csajozáson csak 16-17 évesen vagy még később gondolkodik el,mert addig a barátok,a bulis és az együtt való szórakozás fontosabb számukra.És akik ilyen fiatalon járnak is néha ez a járás csak pár hónapos és a szövegükkel ellenben semmi nem történt a csókon kívül köztük,mert hát ha őszinték vagyunk szeretnek az emberek ilyenekkel kamuzni.

Egyébként kis és nagy kamaszként foglalkoztatja az embert a dolog a legjobban,de sokszor csak azért beszélnek róla,mert így akarnak nagynak látszani.Meg nem egyformám fejlődnek az emberek érzelmileg és testileg sem,valaki 12 évesen pl már nagy gyerek biólógiailag is és a játékok sem érdeklik,már felnőttsebb dolgok érdeklik,önállóbb,míg azért sok 14 éves van még,aki otthon titkon még játszik (legozik,kocsizik,babázik).

A korod mondjuk engem is érdekelne.

2010. ápr. 23. 11:33
 5/18 A kérdező kommentje:
12 vagyok
2010. ápr. 23. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:

első vagyok.

:O:O

12 évesen még jó,hogy nem... ! ilyenkor szerintem még játszani,és élvezni kéne a gyerekkort.:/

a szexet tiltják is 14 alatt... de attól is függ,kik azok a többiek.osztálytársaid?

2010. ápr. 23. 20:32
 7/18 A kérdező kommentje:
igen, osztálytársaim buzulnak a szünetben.
2010. ápr. 23. 21:07
 8/18 anonim ***** válasza:
"buzulnak" XD Karanténba velük. :D
2010. ápr. 23. 21:16
 9/18 A kérdező kommentje:
de tényleg, az öltözőben izélnek egymással :DD
2010. ápr. 23. 21:52
 10/18 A kérdező kommentje:
meg olyanokat mondanak hogy, gyere cicám zuhanyozzunk ...:S
2010. ápr. 23. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!