Baj ha még nem érdekel?
Nem gond,nem egy ismerősőm van fiú és lány, aki pl 20 éves kor fölött találta meg az igazit,járni ját lányokkal,v fiúkkal,de nem voltak együtt,mert nem érezte úgy,hogy ő lenne az igazi.Sok ember a csajozáson csak 16-17 évesen vagy még később gondolkodik el,mert addig a barátok,a bulis és az együtt való szórakozás fontosabb számukra.És akik ilyen fiatalon járnak is néha ez a járás csak pár hónapos és a szövegükkel ellenben semmi nem történt a csókon kívül köztük,mert hát ha őszinték vagyunk szeretnek az emberek ilyenekkel kamuzni.
Egyébként kis és nagy kamaszként foglalkoztatja az embert a dolog a legjobban,de sokszor csak azért beszélnek róla,mert így akarnak nagynak látszani.Meg nem egyformám fejlődnek az emberek érzelmileg és testileg sem,valaki 12 évesen pl már nagy gyerek biólógiailag is és a játékok sem érdeklik,már felnőttsebb dolgok érdeklik,önállóbb,míg azért sok 14 éves van még,aki otthon titkon még játszik (legozik,kocsizik,babázik).
A korod mondjuk engem is érdekelne.
első vagyok.
:O:O
12 évesen még jó,hogy nem... ! ilyenkor szerintem még játszani,és élvezni kéne a gyerekkort.:/
a szexet tiltják is 14 alatt... de attól is függ,kik azok a többiek.osztálytársaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!