Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudjam meg, hogy mi érdekel?

Hogy tudjam meg, hogy mi érdekel?

Figyelt kérdés
Továbbtanulás kapcsán kéne döntenem (egyetem), hogy merre megyek tovább, de igazából fogalmam sincs, hogy mi érdekel! Kiemelkedően egyik tantárgyból sem vagyok jó, és egyik sem érdekel annyira... Valami olyan munkát akarok, amivel tényleg tudnék majd foglalkozni nem csak a pénzért (persze ez sem elhanyagolható szempont!!!), hanem úgy tudnám csinálni és érdekelne. Igazából nem nagyon tudom, hogy most mit kéne csinálnom és elég kilátástalan a helyzet. Voltam már tanácsadónál is, de hát azt inkább hagyjuk :D. 18/F
2011. nov. 6. 22:00
 1/4 King of Reptoids ***** válasza:
mit szeretsz olvasgatni, az kell
2011. nov. 6. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezért vannak az iskolákban a nyilt napok...

De ha gondolod menny ki a városba és nézz körül alaposan,nézd meg mit csinálnak az emberek munka közben...

Eddig miben voltál ügyes?

2011. nov. 7. 00:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj CNC mérnöknek, keress rá google-ba nagyon jó munka, és sokat keres, és könnyű munkát találni vele. :D
2011. nov. 7. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
És egyetem se kell hozzá, de nem baj ha van. Utolsó voltam.
2011. nov. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!