Lehet érezni ha megnyílt a méh száj? Csak érdekel, hogy tudjam ha igen.32 hetes anyuka
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:46
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 28 hetesen derült ki sajnos,hogy már a külső-belső nyitva van 1 újjnyira!Semmit nem éreztem belőle!Sőt most sem érzek semmit és szerencsére nem nyílt tovább,tegnap voltam ellenőrzésen!Miért esetleg Te netán úgy érzed,hogy nyitva vagy lennél?
Üdv 33 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
sya nekem 35héten megnyílt a külső 2ujnyira semmit nem éreztem
3/7 anonim válasza:
Egyik nap még zárva voltam, másnap már nyitva, de én semmit sem vettem észre ebből, csak a doki mondta.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdem mert én éreznék valamit. csak kiváncsi voltam hogy lehet-e ezt érezni? De ezek szerint ezt nem
2011. máj. 24. 20:15
5/7 anonim válasza:
Nekem éppen 32 hetesen vették észre,hogy kinyílt.
Más miatt bementem az ügyeletre,és amikor a doki megvizsgált,mondta,hogy a másik bajom az téves riasztás,de a méhszáj 2 ujjnyira nyitva,úgyhogy haza már ne menjek.
6/7 anonim válasza:
Nem lehet érezni,azért ellenőrzik az orvosok időnként.
7/7 anonim válasza:
Nekem 21hetesen nyilt ki a külső belső és semmit nem éreztem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!