Ha méhnyak/száj értékem 2000 ( azaz rövid a méhnyak de zárt vagyok) akkor élhetek házaséletet? Valaki hasonló helyzetben?
Most váltottam dokit. Az első nem nagyon mondott ilyenekről semmit, a mostani pedig azt mondta lehet....de félek.
16 hetes vagyok és mióta terhes vagyok nem voltunk együtt, de már 7 hetesen is 2000 volt az érték.
Szerintetek?
Szia! Ha kívánod a szexet, akkor csináld! Én végigszexeltem a terhességemet 2000-es CG-vel. 35 hetes terhes vagyok, de van olyan, hogy napjában többször megkívánom apát..és ez jó.
A 6. hónap körül le sem szálltam róla. Szerintem a terhességnek ez az egyik jó oldala, hogy mi nők fel vagyunk pörögve szexuálisan. Ha nem elégülsz ki, akkor egy hisztis kismama leszel, az meg nem jó. Szexeljetek:D
szia
nekunk megtiltotta a doki, 2 cm-s méhnyak rövidnek számít és szerinte nem szabad szeretkezni, kívánjuk de félünk...meg nekem folyton keményedik és fáj a hasam, eléggé kínlódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!