Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted is nyomorék vagyok?...

Szerinted is nyomorék vagyok? 16/l

Figyelt kérdés

mert szerintem (és sz osztályom egy része szerint) igen.

kicsit furcsa vagyok. elég félénk vagyok ugyanis, nagyon félek a kiselőadásoktól, és olyankor nagyon halkan beszélek. de nagyon sokat tanulok, és mindig jelentkezem az órákon.

van 1-2 barátnőm, de csak felszines barátság. szeretnék jobban beilleszkedni az osztályomba, de valahogy nem tudok. nem járok partizni, és tisztaságmániás vagyok, és mint már mondtam jó tanuló. ezzel eléggé kilógok a sorból, talán ezért nem bírnak. egyébként meg nem nagyon eszem, és talán ez is furcsa, meg valamikor csak a kajáról tudok beszélni.

anyukámmal viszonylag jóba vagyok, bár néha azért van veszekedés. de itthon azért "felszabadultabb" vagyok. apuámmal csak hétvégén találkozom, és mindig tanulok vele. de ez már a sulit nem érinti.

2010. ápr. 21. 21:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam, nagyon aranyos és szimpatikus lánynak tűnsz. Nem egyáltalán nem vagy nyomorék, hanem érdekes. Kedves, szeretnivaló. Húzd ki magad, és legyél büszke arra, hogy tanulsz. Nagyon sok korodbeli egyént nem hat meg, hogy tanuljon -bár engem sem-. Remélem, ezzel az eredménnyel, külsővel és személyiséggel egy nagyon szerető férjed, egy jó lakásod és kiváló munkát kapsz majd a jövőben. Még egyszer hangoztatom: Nem vagy nyomorék, hanem csak ilyen a természeted.
2010. ápr. 24. 23:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem te egy kedves, okos lány lehetsz. :-) Egyáltalán nem vagyok nyomorék. Az iskolában mindig megy a csúfolódás, az kötekedés, kinézik a másikat...ezek a gyerekes dolgok. :-) De nyugodj meg, majd kinövik ezt a viselkedést.
2010. ápr. 25. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!