Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted is nyomorék vagyok?...

Szerinted is nyomorék vagyok? 16/l

Figyelt kérdés

mert szerintem (és sz osztályom egy része szerint) igen.

kicsit furcsa vagyok. elég félénk vagyok ugyanis, nagyon félek a kiselőadásoktól, és olyankor nagyon halkan beszélek. de nagyon sokat tanulok, és mindig jelentkezem az órákon.

van 1-2 barátnőm, de csak felszines barátság. szeretnék jobban beilleszkedni az osztályomba, de valahogy nem tudok. nem járok partizni, és tisztaságmániás vagyok, és mint már mondtam jó tanuló. ezzel eléggé kilógok a sorból, talán ezért nem bírnak. egyébként meg nem nagyon eszem, és talán ez is furcsa, meg valamikor csak a kajáról tudok beszélni.

anyukámmal viszonylag jóba vagyok, bár néha azért van veszekedés. de itthon azért "felszabadultabb" vagyok. apuámmal csak hétvégén találkozom, és mindig tanulok vele. de ez már a sulit nem érinti.

2010. ápr. 21. 21:34
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
*és az osztályom
2010. ápr. 21. 21:36
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem vagy nyomorék :)

Kedves lánynak tűnsz, így leírás alapján :)

2010. ápr. 21. 21:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
hát amit leírtál az normális...ha töltesz fel képet többet tudunk mondani:)
2010. ápr. 21. 21:39
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
az osztályod egy sz*r.Nem vagy nyomorék sőt,legyél büszke arra,hogy tanulsz.esetleg képet küldhetnél magadról.:D
2010. ápr. 21. 21:41
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem!! Semmi képpen ne érezd magad "nyomoréknak"! Ha úgy érzed hogy,kilógsz a sorból és ez zavar,keress meg egy pszichologust vagy pszichiátert.Bár nem hinném hogy gond lenne. 32f
2010. ápr. 21. 21:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy nyomorék :D , csak más mint a többi .
2010. ápr. 21. 21:55
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
10 év múlva neked jó állásod lesz, öltönyben fogsz járni, szép kocsid, értelmes és kedves férjed lesz, és tényleg boldog leszel. És néha le fogsz menni a McDonaldsba kérni pár hambit a volt osztálytársaidtól:)
2010. ápr. 21. 22:00
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy vagy nyomorék. Ilyenekre ne is gondolj. Akkor én is az lennék. :)
2010. ápr. 21. 22:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem vagy az! az a nyomorék, aki ezt mondja rád!
2010. ápr. 21. 22:24
 10/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagy nyomorék! =) Kitartást a sok baromhoz... =S
2010. ápr. 21. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!