Miért ekkora nyomorék itt jópár ember?
Nem lehet feltenni egy kérdést anélkül, hogy valaki kiforgatná a szavaimat, hogy valaki nem mondaná azt, hogy inkább folytam volna le a fater lábán ennyi ésszel, és hogy nem kezdenének veszekedni velem. Komolyan valaki itt vezeti le a feszültséget? Miért jó az, ha ismeretlen embereket ócsárolunk, egy picit rosszul megfogalmazott kérdés miatt?
Megyek és még a végén el találom ásni magam a kiskertben, a hóvirágok mellet, a szomszéd Pityuka kis lapátjával, amiért azt találtam írni, hogy nem akarok soha gyereket, mert utálom őket. Elkárhozik a lelkem, elszabadul a pokol, és háromfejű kutyák fogják szétmardosni a vérben fetrengő testemet...
Miért jó kötözködni? Az agyam elszáll már.
Na tessék, leszedtem a nevem, kötözködjetek csak!
Kitépem a tüdőtöket az orrotokon keresztül.
Sherlock drágám, én vagyok amúgy a te egyetlened. *-*:$
Utálom az embereket, undorítóak.
Volt egy kérdésem, amiben valaki írt valami számomra abszolút elképzelhetetlen, valótlan megoldást, erre visszakérdeztem, hogy ez valami csapda, amivel a magamfajta hiszékenyeket szokta átb@szni, mert én már nem nagyon bízom abban, amit itt tanácsoltak, mert párszor már átvertek gyk-s emberek és kockák.
Erre visszakérdez, hogy akkor meg miért tőlük várom a választ, ha nem bízom senkiben... -.-""""""
Egyetlen drágám!
Ne aggódj ez miatt, az emberek nagytöbbsége szeret bunkó lenni. Te náluk több vagy! Tedd túl magad ezen, és lásd be, hogy okosabb vagy.
Csókollak, Sherlock.
"Na tessék, leszedtem a nevem, kötözködjetek csak!"
"Kitépem a tüdőtöket az orrotokon keresztül."
"Szakadjon ki a szívük, olvasni sem tudnak."
Jól megadtad a nyomorékoknak! Le kell menni az ő szintjükre, hogy értsenek a szóból. Nehogy már a varjú szoptassa a közjegyzőt!
mondoshawan jaj de szeretlek, remélem az irónia érződik.
Fosnád össze magad.
Kedves "ismeretlen"!:)
Egyszerűen ne foglalkozz Velük!:)Sokkal nyugodtabb életed lesz,ha átsiklasz a buta hozzászólásokon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!