Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ekkora nyomorék itt...

Miért ekkora nyomorék itt jópár ember?

Figyelt kérdés

Nem lehet feltenni egy kérdést anélkül, hogy valaki kiforgatná a szavaimat, hogy valaki nem mondaná azt, hogy inkább folytam volna le a fater lábán ennyi ésszel, és hogy nem kezdenének veszekedni velem. Komolyan valaki itt vezeti le a feszültséget? Miért jó az, ha ismeretlen embereket ócsárolunk, egy picit rosszul megfogalmazott kérdés miatt?

Megyek és még a végén el találom ásni magam a kiskertben, a hóvirágok mellet, a szomszéd Pityuka kis lapátjával, amiért azt találtam írni, hogy nem akarok soha gyereket, mert utálom őket. Elkárhozik a lelkem, elszabadul a pokol, és háromfejű kutyák fogják szétmardosni a vérben fetrengő testemet...

Miért jó kötözködni? Az agyam elszáll már.

2011. márc. 13. 18:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

SiriOnatah, te tudod, ki vagyok, azért raktad idézőjelbe az ismeretlen-t? :)

De van, hogy csak kötözködő válaszokat kapok.

Azt bírom a legjobban, amikor felteszek egy kérdést, mert NEM tudom a választ, és leugatnak, hogy mekkora hülye vagyok, hogy ezt nem tudom magamtól. Azért tettem fel, mert nem tudom, nem??!

2011. márc. 13. 19:33
 12/24 anonim ***** válasza:

Igen kedves "ismeretlen",sejtem...:)

Megértelek,de hidd el,nem kell a kötözködőket komolyan venni.:)Megnevelni úgysem tudod Őket,akkor meg minek is foglalkoznál Velük,nem igaz?:D

2011. márc. 13. 19:50
 13/24 A kérdező kommentje:

Ó... Szóval láttad a kérdést, mielőtt levettem volna a nevem.

De idegesít... És én érzem magam szarul, pedig nekem van az adott problémám, ami miatt feltettem a kérdést.

2011. márc. 13. 19:53
 14/24 A kérdező kommentje:

Az hagyján, de ha már kiakaszt a sok baromságával, amit ellenem használ fel, és írok neki egy ilyet, hogy:

"A kötözködő ge.ciknek a válaszára nem vagyok kíváncsi", akkor meg elkezdenek röpködni olyan szavak, hogy "intelligencia", meg "büszke lehetek magamra", meg "szókincs". Ez ugyanolyan, hogy nem küldök el valakit a halál retkes, rojtos, véreres farkára, ha nem ad rá okot.

2011. márc. 13. 19:57
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem,nem láttam!:O Azért írtam,hogy sejtem,nem pedig azt,hogy tudom.:)De tőlem nem tudja meg senki.:)

Mondom,hogy fölösleges.:)Régebben engem is zavartak,de ahogy telnek az évek(nem mintha olyan öreg lennék),gyűlnek a tapasztalatok is...:)...és még egy trágár válasz mögött se mindig a rosszindulat húzódik,lehet,hogy csak kétségbeesés...

Ráadásul,ha egy mosollyal nyugtázod a "piszkálódást",akkor vagy lenyugszik az illető,vagy folytatja(abból viszont tudhatod,hogy csak idő kérdése,és kinövi az illető.csak most haragszik a világra)...mindegy...csak mosolyogj,és kész!:)

2011. márc. 13. 20:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha utálod az embereket miért jársz közösségi oldalra? :)))
2011. márc. 13. 21:42
 17/24 A kérdező kommentje:

Kötözködsz?

Mert ez nem a közösség miatt van, hanem amiatt, hogy feltegyek olyan kérdéseket, amelyekre nem tudom a választ. Közösségi oldalakra nem járok.

Utállak téged is, hidd el.

2011. márc. 13. 22:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Jajj be rosszul érzem magam...kérlek szépen ne utálj.

Najo komolyra fordítva a szót: Ki a francot érdekel, hogy te utálsz-e vagy szeretsz. Ha ne lennél ennyire szűk látókörű rájönnél, hogy nem minden ember olyan mint te. Vannak gonoszak és még gonoszabbak. Ennek elviselésére van egy olyan, hogy tolerancia. Ha valaki olyasmit ír ami neked nem tetszik akkor egyszerűen hagyd figyelmen kívül.

És ha ennyire utálsz mindenkit akkor zárkózz be egy istállóba...az állatok nem mondanak semmi csúnyát ami feldúlná az érzékeny lelkivilágodat.

Amúgy nem kell mindent kötözködésnek venni ami neked nem tetszik. Ezek után értékeld ezt a választ is.

2011. márc. 14. 11:30
 19/24 A kérdező kommentje:

Nyugi van már, csak hülyültem, pííííísz XD♥

Amúgy az istállóba zárkózással ráhibáztál, mert ezt szoktam csinálni. :))

Nem utállak, bár tudom, hogy téged nem érdekel, de azt csak poénból írtam.

Ne haragudj. :(

2011. márc. 15. 01:45
 20/24 anonim ***** válasza:

Óóó de rendi vagy...bocsánatot kértél. Elhatároztam, hogy szeretlek. Én leszek a titkos rajongód.

Na puszi...

2011. márc. 15. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!