Szerinted is nyomorék vagyok? 16/l
mert szerintem (és sz osztályom egy része szerint) igen.
kicsit furcsa vagyok. elég félénk vagyok ugyanis, nagyon félek a kiselőadásoktól, és olyankor nagyon halkan beszélek. de nagyon sokat tanulok, és mindig jelentkezem az órákon.
van 1-2 barátnőm, de csak felszines barátság. szeretnék jobban beilleszkedni az osztályomba, de valahogy nem tudok. nem járok partizni, és tisztaságmániás vagyok, és mint már mondtam jó tanuló. ezzel eléggé kilógok a sorból, talán ezért nem bírnak. egyébként meg nem nagyon eszem, és talán ez is furcsa, meg valamikor csak a kajáról tudok beszélni.
anyukámmal viszonylag jóba vagyok, bár néha azért van veszekedés. de itthon azért "felszabadultabb" vagyok. apuámmal csak hétvégén találkozom, és mindig tanulok vele. de ez már a sulit nem érinti.
Azt javaslom, hogy nézz utána a "nyomorék" szó jelentésének, mert egyáltalán nem azt jelenti, amiről írtál.
Nincs veled semmi probléma.
Az alapján amit leírtál magadról, nagyon érett lehet a gondolkodásod, ez később a javadra fog válni.
A gúnyolódó osztálytársaiddal pedig ne törődj!
Te már rég megtaláltad a helyed az életben, amig ők még majd sok év mulva is, csak a sültgalambra fognak várni.
29N
Amint már sokan leírták előttem is, nem vagy "nyomorék"! Leírás alapján kedven lánynak tűnt, csak kicsit visszahúzódóbbnak.
Ezen viszont lehet javítani, régen én sem voltam valami bátor, de mostanra már sikerült azt elérnem, hogy lesz*rom más véleményét, kritikáját, ha azt csak rosszszándékból mondja. A barátaim tanácsát, véleményét megfontolom, de azokét, akik csak gúnyolódnak, figyelembe sem veszem! Szerintem te is tégy így, az "ellenségekre" oda se figyelj! :)
Azzal pedig semmi gond nincs, hogy te jótanuló vagy! Én is az vagyok (igaz néha már nem bírom, és nem tanulok másnapra, de jó az átlagom), de nem érzem magam "nyomoréknak". :) Amint valaki írta, míg neked pár év múlva jó állásod lesz, a volt oszt.társaid kiszolgálóként/takarítóként/stb. fognak dolgozni... Akkor pedig te lehetsz majd büszke! ;)
Az, hogy az osztályba nem tudsz beilleszkedni, nem a te hibád szerintem...vagy rossz osztályba vagy rossz iskolába kerültél! Én pl. az osztályommal jól kijövök, mert olyan suliba járok, hogy nincs minden szünetbe verekedés, stb., itt mindenki barátságos és lehet normálisan beszélgetni, be lehet illeszkedni!
Szerintem neked csak több önbizalom kell, 1-2 igazi barát, és ha nem bírod az osztályt/sulit, akkor beszéld meg a szüleiddel, hogy máshova szeretnél menni! Szertintem megértik. :)
Sok sikert, és ne érezd magad "nyomoréknak", mert nem vagy az! :)
Amúgy én is 15/F vagyok, és szerintem csak irigyek rád az oszt.társaid; manapság az a divat, hogy minden hétvégén a fiatalok isznak és buliznak, lerészegednek. Ritka az olyan normális lány, aki olyan mint te. Szóval itt van még egy indok arra, hogy igenis nem vagy "nyomorék"! :)
Csak bátorság, és majd minden rendbe jön majd. :)
/előző válaszoló/
Dehogy vagy nyomorék,bárcsak fiatalabb lehetnék,és ilyen osztálytársaim lettek volna,mi össze-vissza cikiztük egymást,illetve pár csaj és a többi meg behodólt hogy ne ők legyenek a téma,szóval rossz volt az osztályközösség,mindent leszóltak hogy néz ki az ember,mi van rajta,milyen házban és mekkorában lakik,típikus parasztok.
Örülj neki hogy ilyen vagy
Kedves lánynak tűnsz,én nem külső alapján ítélek meg senkit.Hisz ha külső alapján ítélnék meg mindenkit,akkor nem sok embert "szeretnék"..az nem szeretet lenne.Az érdek lenne.
Az jó,hogy okos vagy,és a többi irigyel,mert így valamit nagyon jól csinálsz.De tényleg jobb lenne,ha picit beilleszkednél,hisz úgy boldogabb lehetnél.Próbálj a tanulásra koncentrálni,és maradjanak olyanok a jegyeid.De ne legyél zárkózott,visszahúzódott,mert az egyértelműen negatív dolog.Sajnos én is az vagyok és voltam,és most már leszokóban vagyok,mostmár talán jobban elfogadnak.
Próbálj ne izgulni kiselőadásoknál,mertha jól felkészülsz nincs is értelme az izgulásnak.Az,hogy mostmár középiskolás vagy,az egy kicsit gátol a teljes válaszadásban engem,mert eddig azt hittem,hogy mindenki betud illeszkedni a középiskolai társadalomba úgy,hogy elfogadják olyannak,amilyen.Szerintem ők a nyomik,nem te!:D
18:09
hogy érted? szerintem nem vagyok szép, de azért nem is kifejezetten ronda. barna hajam van, félhosszú, kicsit "csavaros" a vége, zöld szemem van, kicsit nyomi orrom, vastag ajkaim, kerek arcom. nem szoktam festeni magam a suliba, mert minek is. szerinted?:)
Én időmben csak akkor ment a nyomorékozás, ha valaki szarul nézett ki. 18:09 voltam.
Amúgy, ha magadat nyomoréknak tartod, ahogy írod az első sorban akkor az vagy. De ha nem tartanád saját magadat annak akkor egyáltalán nem vagy az szerintem:D.
És szerintem menj el partizni, jó móka lesz. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!