Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg nyomorék vagyok?

Tényleg nyomorék vagyok?

Figyelt kérdés
Van pár ember az osztályból aki azt mondja hogy nyomorék vagyok mert nem viselek mindig top ruhákat (ne ilyen nagyon koszos nem tudom miket képzeljetek :D, hanem ilyen átlagos egyszínű pulóver mondjuk), meg nem járok bulizni és nem iszom vagy cigizem, meg próbálok kimaradni a bajból, tehát ha azt mondják valamire hogy nem lehet akkor én betartom, ha látom hogy tényleg van értelme. Sajnos nincs is sok barátom, de tényleg nyomorék vagyok ezért? Csak mert kezdem már elhinni :(
2010. szept. 20. 15:00
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Amúgy 17/F
2010. szept. 20. 15:00
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a nyomorék....
2010. szept. 20. 15:05
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy az. És nem értem, hogy miért kell olyan szavakkal dobálózni, amiknek valószínűleg nem is ismerik a jelentését...
2010. szept. 20. 15:15
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Maradj Onmagad es ne valtozz Te Senki kedveert, foleg, amikor erzed is, hogy az neked nem lenne jol.
2010. szept. 20. 15:17
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy nyomorék!

Engem pl. nagyon taszítanak az olyan srácok akik minden nap beb*sznak meg cigiznek. És még 18 évesek sincsenek.

Nem vagy nyomorék, nyugi.

2010. szept. 20. 15:27
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a jó fiúk jönnek be!

Ezektől még nem vagy nyomorék és ők meg nem nagymenők,mert piálnak meg cigiznek egyfeszt.Undorodom tőlük.

NE változz meg!

2010. szept. 20. 15:29
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azok a nyomorékok akik minden héten bulizni járnak és életük egyetlen értelme hogy szétcsapják magukat, aztán a hét elején ez a téme, hogy hú de berúgtak a hétvégén, a hét másik felében meg hogy hú de be fognak hétvégén... -_- szánalmasak. Azért nincs barátod, mert manapság sajnos a te korodban kevés a normális ember, az ilyen idióták meg hordákba tömörülnek és azt hiszik ők a menők.

Nem azt mondom, én is eljárok néha bulizni, mert néha jól esik, sőt részeg is szoktam lenni.. De ennyi, másnap megy tovább az élet, ennél jóval fontosabb dolgok is vannak.

Szóval maradj olyan amilyen vagy, majd csak találkozol normális emberekkel is.

19L

2010. szept. 20. 15:30
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

xD már kezdtem azt hinni hogy csak én vagyok ilyen :D

mármint normális :D

(azt hiszem ezzel mindent elmondtam :D)

16/F

2010. szept. 20. 15:31
 9/25 anonim ***** válasza:
52%

érdekes, itt minden lány a "jó fiúkat" szereti, a való életben nem így látom

20/F

2010. szept. 20. 15:50
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Elhiheted, én a való életben is irtózom az ilyen alakoktól. Húgom jóvoltából volt szerencsém megismerni pár ilyet..
2010. szept. 20. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!