Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg nyomorék vagyok?

Tényleg nyomorék vagyok?

Figyelt kérdés
Van pár ember az osztályból aki azt mondja hogy nyomorék vagyok mert nem viselek mindig top ruhákat (ne ilyen nagyon koszos nem tudom miket képzeljetek :D, hanem ilyen átlagos egyszínű pulóver mondjuk), meg nem járok bulizni és nem iszom vagy cigizem, meg próbálok kimaradni a bajból, tehát ha azt mondják valamire hogy nem lehet akkor én betartom, ha látom hogy tényleg van értelme. Sajnos nincs is sok barátom, de tényleg nyomorék vagyok ezért? Csak mert kezdem már elhinni :(
2010. szept. 20. 15:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:50

ez azért van mert azok akiket te látsz ilyenkor éppen buliznak, fészbúkoznak , májvipeznek vagy a mai pasijukkal hancúroznak :D

2010. szept. 20. 16:03
 12/25 anonim válasza:
azok az emberek érdemlik meg a társaságod és a barátságod akik olyannak fogadnak el amilyen vagy. a többiekkel meg ne foglalkozz.
2010. szept. 20. 16:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

a csajok elvileg azért szeretik a rosszfiúkat, mert izgalmasak

na de nem ez volt a kérdés

hülye kérdés, te is nagyon jól tudod rá a választ és el ne hidd nekik amiket mondanak, mert ők egy teljesen más személyiség és te is, szóval ne kerülj a közelükbe

amúgy talán azért mondanak ilyeneket, mert ezáltal unalmasnak tartanak, pedig ez nem igaz, én sem járok sehová és nagyon jól megvagyok, nem tartom magam izgalmasnak vagy érdekesnek, de mindenféleképpen tini vagyok és sajnos az ezzel járó gondok megvannak

és tényleg ne higgy nekik

2010. szept. 20. 17:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen maradj!

Én is ilyen vagyok, csak én mellete boxolok is :D

2010. szept. 20. 22:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első, amin el kellene gondolkodniuk a Neked "észt osztóknak", hogy mit is jelent a "nyomorék" szó!

-Ha ezen túl lesznek, akár kommunikálhattok is - a jövőben.

Nem Te vagy nyomorék, hanem a Téged szekállók azok, - mégpedig lelki nyomorékok.

Ezt az is alátámasztja, hogy pénzt költenek saját maguk rombolására. -Valószínűleg megtehetik, mert még soha életükben nem dolgoztak meg semmiért, - szemben Veled, aki már jelentős dolgot tett meg annak érdekében, hogy szilárd jellemmé válhasson a jövőben.

Ha rám hallgatsz, következetes maradsz az elveidhez, életviteledhez, - és szemközt röhögöd ezeket az idiótákat, akik fogalomtévesztésben szenvednek.

Őszintén kívánom, hogy sikerrel járj!

2010. szept. 21. 17:48
 16/25 anonim ***** válasza:
csatlakozom az elöttem szólóhoz
2010. szept. 21. 21:37
 17/25 anonim ***** válasza:

20/F!

Lassan 16 leszek (tudom, fiatal vagyok), de én a jó fiúkat szeretem. Eddig is olyanokkal jártam. :)

Az olyanokat, akik a kérdezőt lenyomorékozták, én "kerülöm".

Vannak kivételek! :)

Kedves kérdező; tojd le őket. Nem ismernek téged. Nem vagy olyan, mint ők. Ők "menőnek" gondolják magukat, de nem azok! :)

Szerintem Te majd sokkal többre fogod vinni, mint ezek. ;)

Kitartás!

15/L

2010. szept. 22. 15:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :), csak az a baj hogy azért kezdem elhinni, mert nekik vannak barátaik, nekem meg csak pár van, és szinte nem ismerek senkit, nincs semmi közösségi életem.
2010. szept. 23. 18:55
 19/25 anonim ***** válasza:

höhh képzeld nekem ösz vissz 4 barátom van és ebből egy igazi akire mindig számíthatokk én kerülöm a cigiseket és minden egyéb állatfajt mert komolyan én 15 vagyok de mi a fszt keressek a bulikban és pl ma saras cipőben mentem be a városba xD ( oksa nem Mo-on) de egyáltalán nem érdekelt

szal marad ilyen amilyen vagy ne hallgass a többire

2010. szept. 23. 19:30
 20/25 anonim ***** válasza:

Hogy veled semmi baj, az tény. :) Igazuk van az előttem válaszolóknak. (Látod milyen sokan értékelik az ilyen "nyomorékot", mint te?! :D Az ilyen nyomi, mint én legalábbis biztos ;)))

Az, h mennyi embert ismersz, az főleg rajtad múlik. Keress magadnak olyan társaságot (vagy 1-2 emberszabásút), akiknek szintén ilyen az értékrendjük és nem béget együtt a többi birkával.

Én úgy tapasztaltam, h ha nyitott az ember, akkor a hasonszőrűek megtalálják egymást. Főiskolán én pl az 1. 7en találkoztam a barátnőmmel, akivel még most is jóban vagyunk. Nem is nagyon akadt több komoly barátom a fősulin, de nekem sokkal többet jelent egy pár igazán jó barát, mint sok felszínes kapcsolat.

2010. szept. 23. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!