Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg nyomorék vagyok?

Tényleg nyomorék vagyok?

Figyelt kérdés
Van pár ember az osztályból aki azt mondja hogy nyomorék vagyok mert nem viselek mindig top ruhákat (ne ilyen nagyon koszos nem tudom miket képzeljetek :D, hanem ilyen átlagos egyszínű pulóver mondjuk), meg nem járok bulizni és nem iszom vagy cigizem, meg próbálok kimaradni a bajból, tehát ha azt mondják valamire hogy nem lehet akkor én betartom, ha látom hogy tényleg van értelme. Sajnos nincs is sok barátom, de tényleg nyomorék vagyok ezért? Csak mert kezdem már elhinni :(
2010. szept. 20. 15:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia!Ne változz meg!Belőled lesz valami az életben, belőlük nem!Nálunk is ez van csak én 13 vagyok,és nagyjából ugyan az a baj...

Másik dolog:Ne hidd aszt hogy azok mind olyan nagy haverok... Egymás mögött elküldik egymást a pics@ba, egymás elött meg ott nyalnak, haverkodnak. Ők inkább ivócimborák.

13 f

2010. szept. 23. 19:49
 22/25 anonim válasza:
Semmi értelme más kedvéért meg változni igy is csak azt akarják elérni hogy hasonlitsanak rá.Fogadjanak el igy ahogy vagy és nem vagy nyomorék mert igy gondolkodsz.
2010. szept. 23. 20:03
 23/25 anonim ***** válasza:
bárcsak minden srác igy gondolkozva mint te
2010. szept. 23. 20:04
 24/25 anonim ***** válasza:

"Madarat tolláról, embert kabátjáról!" :)

Inkább egy kezeden meg tudd számolni az igaz barátaidat, mint fél órát matass a telefonodban egyetlen megbízható ember után!

2010. szept. 23. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:

(Nem olvastam el a kommenteket)..

Attól hogy az osztálytársaid azt mondják, még nem leszel nyomorék. Én is ilyen srác voltam mint amilyen most vagy te. Én sosem tartottam nyomoréknak magam emiatt. De azért kicsit engedj ki a fékekből. Használd ki, hogy még gyerek vagy. Szabad hibáznod. Annyi a lényeg, hogy mikor 10-20 vagy akár 80 év múlva visszanézel ezen éveidre, akkor az jusson eszedbe, hogy szép volt. Tehát éld az életed, élj az érzéseidnek, vágyaidnak. Ha emiatt át kell hágni néhány szabályt hát óvatosan megteheted :) Mondom, lényeg hogy használd ki az életed, hiszen csak egy van (amiről biztosan tudunk :D )

2010. szept. 23. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!