12 évesen jobban szórakoztam, mint 15 évesen, miért van ez?
11 éves korig is már minden baráti körben én voltam a főnök, a legbeszédesebb, a mindig vidám, nem akarok bölcsködni, de úgy érzem engem tiszteltek a legjobban mindenhol. 12 évesen volt az első barátom, akivel smároltunk, már majdnem megtettük a nagy lépést is, de azért annyira nem volt elmenve az eszem, szóval nem tettem meg. Ezenkivül meg tényleg közkedvelt voltam bárhova is mentem. Most pedig alig vannak barátaim, pasim már másfél éve nincs, én ezt nem bánom annyira ( persze rosszulesik ), de amitől félek az az, hogy sosem leszek a régi, ugyanis már egy jó ideje befele fordultam, töprengősebb vagyok, stb.
Hogy lehetséges az, hogy valaki ennyire megváltozik ? Még csak árnyéka sem vagyok régi önmagamnak s nem tudom felfogni miért és hogyan tovább.... ( kül. lány vagyok)
Én mindig is árnyéka voltam önmagamnak. :D Na jó, ez a mondat egy szemantikai katasztrófa, nem is lényeges most.
Szerintem a változást ne fogd fel rosszként feltétlenül. Elhiszem, hogy hiányoznak a régi dolgok, de lehet, hogy most olyan időszakod van, amikor a lelki, és személyiségfejlődésed szempontjából erre van szükséged. Nem lehet egy életen át szórakozni. Ha most töprengős vagy, akkor töprengj. Még nagyon fiatal vagy, bőven lesz még jó megint a társasági életed.
Mi egy hajóban süllyedünk, csak az a baj, hogy én nem tudok segiteni neked s te se nekem
Szóval megkérlek segitsen valaki minnél hamarabb, mert ma úgy érzem, hogy nem birom tovább ! ....kicsit szédült állapotban is vagyok, tehát most megtennék olyat, amit máskor lehet nem mernék -.-
Oh, 16:25-nek irtam az I. kommentet, a 2. válasz már eléggé elfogadható, bár sajnos már eleget tűrtem úgyis magamat, szóval ez most nem valami nyugtató, kedves 2. válaszoló
de azért köszi !
Elhiszem,hogy most nagyon nehéz lehet neked.De hidd el,vannak,akiknek rosszabb.Ez persze most téged egyáltalán nem vigasztal.Most ezekben az években azért vagyunk ilyenek,amilyenek vagyunk,mertmár több dolgot érzünk cikinek,pedig szívesen mindent megtennénk,amit régen is megtettünk.Az akkori önmagam vidámabb,kedvesebb,és lazább volt,mostmár kezdek komolyodni,14 éves vagyok,és hát most volt ez a középiskola-választó időszak,ami hát eléggé megviselt.És most jön mégcsak a neheze!Ezek még csak a kezdetek előtti nehézségek voltak,amiket még könnyű volt átszárnyalni,de majd a többi nehézséget nehezebb lesz átszárnyalni.Kipihenni mindig lehet a fáradalmakat.
Én szoktam rá napokat áldozni,amikor csak azt csinálom,amit szeretek.Két nap van ilyen:
1.Péntek.Reggel kicsit később kelek,és lassabban öltözök a suliba.Délután nyugisan hazajövök a suliból és véletlenül sem tanulok egy betűt sem,valamint mindent elfelejtek,amit hétköznap tanultam.Leülök a gép elé,és megnézek néhány oldalt.néha jönnek unokaöcsémék,na rá meg a kistesójára vigyázok,vagy játszok velük.
2.Szombat.Sokáig alszok reggel.Miután pedig felébredtem,felkapcsolom a tévét,és felülök az ágyba kényelmesen.Nem reggelizek.Iszok vizet.Lazítok.Nem gondolok semmi rosszra,nem gondolok a holnapra,vagy a délutánra.És délután pedig azt csinálom,ami épp jön,vagy amit épp akarok.Takarítani is szoktam persze,de azt is inkább hétköznap szeretem elválalni.
Neked is lehetnek ilyen napjaid,például,te középiskolás vagy,és te nyugottan(ha bejárós vagy és km-ekre laksz az iskoládtól),akkor ott maradhatsz a városba kicsit későbbig..persze anyudnak v. apudnak mondd meg,vagy aki épp otthon van.:)
És akkor kipihenheted ezeket a dolgokat...és olyankor ne nagyon szomorkodj!
Én kezdetben mindenféle ok nélkül elkezdtem nevetni(mikor egyedül voltam),de direkt..és utána már azon nevettem,hogy "te jó úristen,már megint hogyan nevetek"xĐ meg eszembe jutottak a régi hülyeségek,amik jók voltak,de nem szomorkodom,mert elmúlt:D örülök,hogy megtörtént.:) te is tegyél így.:P A múlton nem érdemes rágódni,de érdemes emlékezni rá!Ne bánd,amit tettél,vagy amit épp nem tettél.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!