Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek a tanárok használj...

Szerintetek a tanárok használjak ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
és kibírják fürkészni, hogy melyik diákjuk tett fel kérdést?
2010. ápr. 21. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hátha küldenek neki e-mailt,hogy:

"Pistike,te vagy az?Vagy esetleg te,Móricka?" xĐ akkor kibírják fürkészni...xĐ de mivel a tanárok nem kutatnak a diákjaik után(mármint a többség),ezért nem hiszem,hogy elkezdenének fürkészgetni:PxĐ

Maximum válaszokat írnak,meg ilyenek.Nekem is írt már választ pedagógus,és jó volt látni,hogy ő hogyan fogja fel a dolgokat.Hidd el,egész másképp,mint pld. te vagy én..:D de attól,hogy tanár,nem lesz ő különlegesebb ember..:D

2010. ápr. 22. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Honnan fürkésznék ki? Hacsak nincs valami teljesen egyedi szóhasználatod, vagy felismer az aláírásodról. És milyen következménye lenne? Megrovás, mert egy internetesen oldalt használsz?
2010. aug. 2. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Én már találkoztam itt egyel, szóval ő biztos, hogy járt itt. Egyébként nem tudom. Szerintem a foglalkozása senkit nem gátol meg abban, hogy kérdéseket tegyen fel, vagy éppen segítsen másokon.
2010. aug. 2. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer itt egy tanárom előtt baromira beégtem.

Az volt,hogy az infó tanárom,adott egy házit,amit kiírtam kérdésnek,hogy valaki csinálja már meg nekem és küldje el e-mailben. Kaptam is választ,tök jó lett meg minden. Másnap vittem be a suliba...és hát a tanár tökre ledöbbent,de nem szólt semmit,csak mosolygott és adott egy ötöst. Az volt a mázlim,hogy mindig jóban voltam azzal a tanárral :)

2010. aug. 2. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,azt kihagytam,hogy Ő írt választ,és hogy ő csinálta meg..
2010. aug. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!