Szerintetek a tanárok használjak ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
és kibírják fürkészni, hogy melyik diákjuk tett fel kérdést?2010. ápr. 21. 15:40
1/15 anonim válasza:
én már találkoztam ezen az oldalon egy pedagógussal szal 1 tuti, hogy van:D
2/15 anonim válasza:
Ejnye fiam,már megint rólunk írogatsz itt ahelyett hogy tanulnál!
A matek tanárod
3/15 anonim válasza:
hmmm. szerintem a tanárok az adminok és ip cím alapján meg tudják mondani, hogy hol laksz, ki vagy és hogy hova jársz. Utánna értesítik az iskolát hogy feltettél ide egy kérdést és elküldik nekik a feltett kérdésedet
4/15 anonim válasza:
Igen, az előző jól mondja! Persze ehhez az NBH segítsége is kell, de ők javarészt ezzel foglalkoznak, diákok nyomonkövetésével!
5/15 anonim válasza:
Az én barátnőm is pedagógus, és szerei ezt az oldalt, úgyhogy vigyázz! :D
6/15 anonim válasza:
Igen, a saját tanáraid szokták itt megírni a házidat helyetted!
7/15 anonim válasza:
Igen persze!!!!Az én osztályfőnököm is fent van az oldalon lergalábbis volt ezen az oldalon de úgy sem tudja,h én ki vagyok....:P
8/15 anonim válasza:
Zoli tudom, hogy te vagy az, holnap felelsz!!!!
9/15 anonim válasza:
igen, és meglessük a puskázási ötleteiteket, úgyhogy előre szólok 9.a: semmi esélyetek a töridogán!:)
10/15 anonim válasza:
honnan tudjuk, hogy te nem vagy tanár? :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!