A kölyök vagy a gyerek szó a szebb? Melyiket szeretitek ha használják rajtatok?
Figyelt kérdés
Én nekem a kölyök tetszik jobban valamiért, a gyerek az olyan durva. nektek mi a véleményetek? am tom hogy sajna a kölyök szót azt inkább állatokra szokták használni, de manapság már nem ritka hogy embereken is használják.
F
2011. okt. 25. 13:20
2/13 A kérdező kommentje:
és miért? meg tudod indokolni? sztem a kölyök szó cukibb. ennyi.
2011. okt. 25. 13:30
3/13 anonim válasza:
igen ,megtudom ez a véleményem :'D lol Egyébként a kölyök szót ,csak fiúkra szokták mondani, én még azt is utálom ,ha gyereknek szólítanak,hiszen van nevem!!
Egyébként mennyi idős vagy? xd mert ha 10 akkor megértem,hogy cukinak tartod...
4/13 A kérdező kommentje:
14 vagyok, de 11 nek nézek ki xD
2011. okt. 25. 13:37
5/13 anonim válasza:
..hát akkor furcsa, az én osztálytársaim mindent imádnak ami nem cuki és imádják a durva dolgokat... xd
amúgy szintén 14 éves vagyok.
6/13 A kérdező kommentje:
az én osztálytársaim rendesek, de mondjuk 6. os vagyok szaaaaaaal..... évesztes vok és kihagytam egy évet, de nem bánom egyáltalán:)
2011. okt. 25. 13:46
7/13 anonim válasza:
gyermek a legszebb ilyen téren.
8/13 anonim válasza:
Kutyagyerek nincs. Viszont van kutyakölyök. Épp ezért emberkölyök sincs.
9/13 anonim válasza:
A kölyök a kutya, macska, oroszlán kicsinye. A gyerek az ember kicsinye. A csirke a tyúk kicsinye, a gida az őz, kecske kicsinye.
10/13 anonim válasza:
ha1 évet kihagytál akk is 7.esnek kéne lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!