Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket is szoktak csesztetni...

Titeket is szoktak csesztetni a tanárok?

Figyelt kérdés

Nem adott eddig még egy rossz jegyet sem,de minden órán talál valamit amivel beszóljon nekem,annyira ideges vagyok most is,pedig már 3-4 óra is eltelt azóta

veletek is előfordult már ?

2010. dec. 10. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Még jó:P Azt hiszi, hogy járok a suli "menőjével", oké, hogy jó haverok vagyunk, de nem több. Ez az idióta tanár meg meglátta, mikor megölelem a folyosón és most mindig beszól, hogy nem az XYról kéne álmodoznom, hanem figyelni -.-"

13/L

2010. dec. 10. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Hát hogy a jóistenbbe' ne? Az egyik angoltanárom már az első naptól fogva utál. :D Minden órán beszól, cseszeget, de még csak most fogom kapni az első intőm tőle 3 és fél hónap után. :D Pedig én aztán rendes gyermek vagyok, csak szeretek nevetni és mindig kiállok a véleményem mellett. Ez akkora baj? :D
2010. dec. 10. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Engem a tesitanár. Mindig pattogtat és bármi kis hibát észrevesz ordít. Multkor leszartam és kiemtnem az óráról hát + egy intővel gazdagodtam. Mostmár "szeret" és tudja is hogy mi utáltuk egymást tavaly pl" tavaly meggyilkoltuk egymást, mostmár annyira nem : D "
2010. dec. 10. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Engem az angoltanárom utál.Folyton nekem kell elolvasni az olvasmányokat az osztálynak,mindig velem irtattat fel mindent a táblára(sokszor az egész táblát tele kell írnom),tesztkor megfenyegetett,hogy elveszi és 5-öst(szlovákiai vagyok,nálunk ez a rossz)ír rá,mindig engem hív ki felelni,piszkál,hogy sz*r a kiejtésem(az előző tanárom szerint jó),akár mit kérdezek tőle rögtön ordít velem.
2010. dec. 10. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Engem az osztályfőnők. Meglátta hogy a mobilomon netezek, méghozzá X-faktort nézek, és beszólt, hogy inkább tanuljak. De szünetbe csak nem fogok tanulni! °o°"
2010. dec. 10. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

A mi matektanárunk szó szerint mindenkit piszkál: azt is akit szeret azt is, akit nagyon nem. Mindenkire tud valami rosszat mondani és beégetni az egész osztály előtt, de már hozzászoktunk.

Mellesleg ő az iskola egyik legjobb tanára (aki még apámat is tanította), és semmi pénzért nem engednénk el, mert kb. jobban tudjuk a dolgokat, mint a faktosok :) De ettől függetlenül utáljuk és néha a pokolba kívánjuk

2010. dec. 10. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Angol tanár utál,matek tanár utál,ének tanár utál,ofő utál.(Y) remek..csak mert nem 5-ös hanem 4es vagyok ezekből.Kivéve matekból abból 2es mert az totál homály..mindennap kapom az adagom.
2010. dec. 10. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Húúú. nekem most van egy tanár aki nagyon rám szállt. Elegem van belőle. Ez az utolsó évem...ki fogom készíteni!! xD
2010. dec. 11. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
ja, mindig kihivott a táblához, de amióta tanulok azóta nem :D
2011. jan. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!