Egyetértek velem abban, hogy ilyen esetben az a hülye, aki csesztetni akar?
Szóval elkövet X egy hibát,mondjuk úgy hogy egy elég kínosat. Viszont X túllépne rajta,de az osztálytársai közül van 1-2 aki még mindig előhozza az elkövetett galibát és röhögve élvezik,ahogy X reagál ilyenkor. Ilyenkor szerintetek nem az a pár ember a hülye aki felhozza az ilyesmit ?
Elkövetsz egy hibát,na és,mindenki elkövet egyet,de egyesek kisisteneknek hiszik magukat és csak gúnyolódni tudnak másokkal.
Szerintetek ? S ilyenkor mit kellene mondjon X ?
mit tettél?:)
egyébként ne foglalkozz velük, minél jobban spanolod magad annál viccesebbnek találják. ha látják hogy téged már abszolut nem érdekel abba fogják hagyni, mert unalmassá válik.
esetleg ha olyan hiba, akkor nevess rajta egyet-kettőt te is, még ha nem is esik jól, ezzel is csitithatod őket.
Első:hát mondjuk úgy,hogy nem bántottam senkit,de bohócot csináltam magamból egy nem épp józan pillanatomban.
Viszont azóta már sokat fejlődtem ami az agyi szintemet illeti. Soha többet nem fogok ilyet csinálni és hogyha lesznek gyerekeim még csak az alkohol szagát sem fogják megérezni.
Viszont sokszor nem vagyok biztos,hogy most én vagyok még mindig annyira szánalmas vagy ők a hülyék,hogy még mindig ezen röhécselnek.....köszönöm az eddigi válaszokat,még jöhetnek!
ugyan:))
ha annyi százasom lenne ahányszor hülyét cisnáltam magamból... ez már művészet:D
egyszerűen ne foglalkozz velük, és kész. had röhögjenek, majd megunják.
jó tudom hoyg kellemetlen...az első pár nagyonn ilyen beégésemnél én is utána hetekig vörös arccal mászkáltam és borzalmas érzés volt emlékszem. de hidd el, ha te máshogy állsz hozzá rögtön észreveszik. ha pofáraesel, állj fel, nézz körbe és nevess a többiekkel, majd menj tovább. ha tovább röhögnek ne nézz vissza, hidd el két percen belül megunják:) és ez csak példa, nagyobban is működik.
ők is buktak már el, és hidd el magukban ők is tudják ezt, és tudják hogy semmivel sem jobbak nálad, ezzel próbálják feléd helyezni magukat. legyél te a felsőbbrendű, mert csak lesz*rni lehet, felfelé nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!