Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek az éltemmel?

Mit tegyek az éltemmel?

Figyelt kérdés
Minden egyes nap szörnyen érzem magam,olyan nyomasztóan.Gyakran gondolkodok el azon,hogy van-e értelme az életemnek,szeret-e bárki is.A jövőmre gondolok,és nem látok kilátást,keresek okot,de nem találok arra,hogy mi miatt lenne értelme felkelnem minden reggel,nem tudok miért felkelni.Az életemre gondolok,és csak negatív dolgokat látok,és ez miatt sírhatnékom lesz,és a fejem is hasogat.Kérlek adjatok tanácsokat,ha tudtok.

2016. júl. 23. 23:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Az baj,hogy nem nagyon tudom elképzelni magam,hogy beállítok valami olyan társaságba,ahol senkit sem ismerek,nem hinném,hogy szívesen látnának.

Remélem,tényleg csak egy időszak,és minél hamarabb vége lesz.

Én is próbálkoztam már,de átgondolt,mi lenne a halálom után,és nem szeretnék kib aszni anyámmal, (tuti kikészítené apám,megint)... Szóval próbálok terveket szőni,hogy mivel vidíthatnám fel magam,de nincs sok ötletem.Tudom nem oldódik meg minden egy csettintésre,tenni kell érte,de nem tudom,hogy mit.Csak a segítségeteket kérem.

2016. júl. 24. 01:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lépj ki a komfortzónádból és kezdj el élni.
2016. júl. 24. 01:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Tavaly váltottam pont sulit,és a városban már nincsenek annyira jók.Nincsenek lehetőségek.Régi sulimat nagyon utáltam,de ott van a legjobb barátnőm,és csak most jöttem rá,hogy mennyire fontos nekem,ez miatt borzalmasnak érzem magam... :/ A többi "barátom" meg sza rt sem ér,csak vannak,és játsszák a szerepüket,de sosem cselekednek amikor kéne,csak a szájuk nagy.
2016. júl. 24. 01:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindig vannak lehetőségek
2016. júl. 24. 01:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon szerintem ne várj pozitívumot.
2016. júl. 24. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező! Tudod mikor leszel boldog? SOHA! És tudod, hogy miért? Mert NEM teszel érte! Van eszed! Tudsz gondolkodni! Ne za érzéseiden gondolkodj, hanem azon, hogy mit kéne tenned, hogy boldogabb legyél! Te most komolyan olyan ötlettelen vagy 14 éves fejjel, hogy nem tudod eldönteni?

1. Menj sportolni. Nem nem pénzért, hanem csak fuss, tornázz, súlyzózz napi rendszerességgel.

2. Gondold ki a lehetőségeket, hogy mi szeretnél lenni felnőtt korodra. Mert ez így csak rosszabb lesz.

3. Tanulj, nézz tudományos műsorokat, olvass érdekes (akár tudományos) könyveket, akár a neten.

Most ezt komolyan nekem kellett elmondanom neked? Körül vesz a világ, a sok tárgy, azt csinálsz velük, amit akarsz! Légy kreatív. Tanulj meg táncolni youtube-os videókból, vagy akármi mást csinálhatsz.

2016. júl. 24. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!