Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek az éltemmel?

Mit tegyek az éltemmel?

Figyelt kérdés
Minden egyes nap szörnyen érzem magam,olyan nyomasztóan.Gyakran gondolkodok el azon,hogy van-e értelme az életemnek,szeret-e bárki is.A jövőmre gondolok,és nem látok kilátást,keresek okot,de nem találok arra,hogy mi miatt lenne értelme felkelnem minden reggel,nem tudok miért felkelni.Az életemre gondolok,és csak negatív dolgokat látok,és ez miatt sírhatnékom lesz,és a fejem is hasogat.Kérlek adjatok tanácsokat,ha tudtok.

2016. júl. 23. 23:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémákkal küszködök, de az én problémámra nincs megoldás, csak bízok benne, hogy egyszer majd jobb lesz. Ez van. :)
2016. júl. 23. 23:50
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha ezt az érzést sugározod a többiek felé akkor egyértelmű, hogy mindenki elfordul tőled.

Ha pozitívabban állsz az élethez akkor a legtöbb ember hasonlóan fog hozzád állni. Nincs ebben semmi bonyolult.

2016. júl. 24. 00:01
 3/16 anonim válasza:
Menj olyan helyre ahol tudsz találni barátokat. Amugy hány éves vagy?
2016. júl. 24. 00:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Fogd fel úgy, hogy ez egy időszak.
2016. júl. 24. 00:42
 5/16 A kérdező kommentje:

Próbálok pozitívabb lenni,többször is megpróbáltam,de nem megy... :(

Azért remélem,hogy egyszer eljön az én időm,amikor azt mondhatom,hogy jól érzem magam a bőrömben,és boldog vagyok.Eddig az életem rosszabbnál rosszabb volt,és mikor történt valami jó,vagy azt hittem,hogy jobbra fordul,mindig történt valami. :/

Mennék,csak az a baj,hogy nem nagyon tudok barátkozni,elég visszahúzódó vagyok.Egy igaz barátnőm van,de ő nem tud mindig ott lenni velem (sajnos),pedig jó lenne,csak rá számíthatok,nagyon vigyázok nehogy őt is elveszítsem,eddig mindenkiben csak csalódtam.

14 éves vagyok,de ha úgy tűnik is,nem reagálom túl a dolgokat,csak elég érzelmes vagyok,és az életem nem a legfényesebb (tényleg nem),szinte minden játszik benne,amit el tudsz képzelni,mint valami sza r szappanoperában,tele drámával.

Légyszíves,pozitív válaszokat adjatok,ha lehet.

2016. júl. 24. 00:49
 6/16 anonim ***** válasza:

Áhh 14 éves vagy, nyugi, ilyenkor a kamaszodás miatt sokkal emocionálisabbak az emberek, mindenki az volt anno, csak másképp vezették le.

Nekem is depis kamaszkorom volt, többször próbálkoztam öngyiséggel, hálistennek nem ment. :D

Hidd el b*szkikám, ez csak egy időszak, tesó!

Amúgy ha barátkozni akarsz, akkor tedd! Ne a suliban, mert ott felveszik a gyökér maszkot a gyerekek, menj mit tudom én dartsozni, billiárdozni, ilyesmi.

2016. júl. 24. 00:53
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj veled hogy csak várod azt hogy mikor leszel boldog és itt kérdezed meg a receptet.
2016. júl. 24. 00:54
 8/16 anonim válasza:

00:30-as válaszoló vok.

Akkor menj el másik suliba és ne légy visszahúzódó. Amugy nekem is vannak ilyen gondjaim. Unom a nyarat mivel alig pár barátom ha van mer még nem találtam meg egy jó közösséget.

14l

2016. júl. 24. 00:58
 9/16 anonim ***** válasza:
A 7-eske amúgy nagyon jól mondja, tenni is kell azért, hogy ne csak egy időszak legyen. :D
2016. júl. 24. 00:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy ez csak egy időszak legyen.
2016. júl. 24. 00:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!