Mit tegyek az éltemmel?
Ha ezt az érzést sugározod a többiek felé akkor egyértelmű, hogy mindenki elfordul tőled.
Ha pozitívabban állsz az élethez akkor a legtöbb ember hasonlóan fog hozzád állni. Nincs ebben semmi bonyolult.
Próbálok pozitívabb lenni,többször is megpróbáltam,de nem megy... :(
Azért remélem,hogy egyszer eljön az én időm,amikor azt mondhatom,hogy jól érzem magam a bőrömben,és boldog vagyok.Eddig az életem rosszabbnál rosszabb volt,és mikor történt valami jó,vagy azt hittem,hogy jobbra fordul,mindig történt valami. :/
Mennék,csak az a baj,hogy nem nagyon tudok barátkozni,elég visszahúzódó vagyok.Egy igaz barátnőm van,de ő nem tud mindig ott lenni velem (sajnos),pedig jó lenne,csak rá számíthatok,nagyon vigyázok nehogy őt is elveszítsem,eddig mindenkiben csak csalódtam.
14 éves vagyok,de ha úgy tűnik is,nem reagálom túl a dolgokat,csak elég érzelmes vagyok,és az életem nem a legfényesebb (tényleg nem),szinte minden játszik benne,amit el tudsz képzelni,mint valami sza r szappanoperában,tele drámával.
Légyszíves,pozitív válaszokat adjatok,ha lehet.
Áhh 14 éves vagy, nyugi, ilyenkor a kamaszodás miatt sokkal emocionálisabbak az emberek, mindenki az volt anno, csak másképp vezették le.
Nekem is depis kamaszkorom volt, többször próbálkoztam öngyiséggel, hálistennek nem ment. :D
Hidd el b*szkikám, ez csak egy időszak, tesó!
Amúgy ha barátkozni akarsz, akkor tedd! Ne a suliban, mert ott felveszik a gyökér maszkot a gyerekek, menj mit tudom én dartsozni, billiárdozni, ilyesmi.
00:30-as válaszoló vok.
Akkor menj el másik suliba és ne légy visszahúzódó. Amugy nekem is vannak ilyen gondjaim. Unom a nyarat mivel alig pár barátom ha van mer még nem találtam meg egy jó közösséget.
14l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!