Nagyon gátlásos vagyok, ezt hogyan változtathatnám meg?
állítólag segít, ha tükör előtt próbálsz elmondani pl. egy verset és odaképzeled a közönséget.
Elsőre lehet h furcsa lesz, de minél többet gyakorlod, annál jobban megszokod!
Bízz magadban!:)
Sok sikert, én szurkolok!:)
szia:)
az a legeslegfontosabb, hogy elfogadd önmagad:)
biztos nagyon szép lány vagy, ezt kell magadbamagyaráznod:)
az önbizalmadat erősítheted úgyis, hogy pl. kipróbálsz sokféle sminket, frizurát, stílust, és ami a legjobban áll, azt látni fogod magadon, és ezzel is jobban érezheted magad:)
szebbnek látod majd magad és bátrabb leszel, de ehhez arra kell koncentrálnod, hogy igen is szép vagy, és el tudod csábítani a legjobbképű srácot is:)
ha randizol, ne gondolj annyira bele, hogy jujj most ezzel a jóképű sráccal randizok, nehogy hülyeséget monjak...és ne arra gondolj, h mit gondolhat rólad, add önmagad, legyél teljesen nyugodt, és tekits rá úgy, mint egy egyszerű srácra, vagy barátra:)
idegeskedni nem szabad, jó persze ezt nem tudod teljesen kizárni, de ha úgy tekintesz rá, mint ahogyan írtam, akkor nem lehet semmi gond:)
az pedig h nem szeretsz túl sok ember előtt beszélni...elég sokan vannak így, én is:)
szóval nem vagy egyedül...de ezzel nincs is semmi gond, nem vagyunk egyformák, van aki gond nélkül órákat is tudna beszélni, más pedig nem szereti ha a középpontba van:)
ezen is úgy tudsz segíteni, ha elhiszed magaról, hogy igen is képes vagy rá, és bármit eltudsz érni:)
megértelek amúgy, mert én is ilyen vagyok, mit te, pár évvel idősebb vagyok, de még mindig kicsit félénk, visszahúzódó vagyok:)
barátkozz azokkal az emberekkel, aki szintén olynaok, mint te, és velük jól fogod érezni magad:)
a pasiügy pedig megoldható...csak fogadd el magad, mert igen is egy nagyon értékes, szép csaj vagy:)
nyugodság, megfontolt, nem kapkodó beszéd...ezekre figyelj oda, és semmi idegeskedés, egy pasi is csak ember, és biztos ő is izgul egy randin:)
remélem segítettem:)
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!