Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gátlásos vagyok, ezt...

Nagyon gátlásos vagyok, ezt hogyan változtathatnám meg?

Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam, nem tudok sok ember elött beszélni, nem járok bulizni(nem is hiányzik), pasizni sem tudok, mivel mindig csak elpirulok... még nem is volt pasim. Változni szeretnék, mert rosszul érze magam így
2010. ápr. 15. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:

állítólag segít, ha tükör előtt próbálsz elmondani pl. egy verset és odaképzeled a közönséget.

Elsőre lehet h furcsa lesz, de minél többet gyakorlod, annál jobban megszokod!

Bízz magadban!:)

Sok sikert, én szurkolok!:)

2010. ápr. 15. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönö :)
2010. ápr. 15. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
*köszönöm
2010. ápr. 15. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
és am mennyi idős vagy?
2010. ápr. 15. 22:12
 5/8 A kérdező kommentje:
16 éves és lány
2010. ápr. 15. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van kamerád, akkor abba beszélj bele, aztán lejátszod magadnak. És visszajátszva megállapítod, hogy mik a gyengeségeid/erősségeid. A gyengeségeiden próbálsz változtatni, gyakorolsz sokat, és egy idő után LESZ önbizalmad. Próbáld ki.
2010. ápr. 15. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:

szia:)

az a legeslegfontosabb, hogy elfogadd önmagad:)

biztos nagyon szép lány vagy, ezt kell magadbamagyaráznod:)

az önbizalmadat erősítheted úgyis, hogy pl. kipróbálsz sokféle sminket, frizurát, stílust, és ami a legjobban áll, azt látni fogod magadon, és ezzel is jobban érezheted magad:)

szebbnek látod majd magad és bátrabb leszel, de ehhez arra kell koncentrálnod, hogy igen is szép vagy, és el tudod csábítani a legjobbképű srácot is:)

ha randizol, ne gondolj annyira bele, hogy jujj most ezzel a jóképű sráccal randizok, nehogy hülyeséget monjak...és ne arra gondolj, h mit gondolhat rólad, add önmagad, legyél teljesen nyugodt, és tekits rá úgy, mint egy egyszerű srácra, vagy barátra:)

idegeskedni nem szabad, jó persze ezt nem tudod teljesen kizárni, de ha úgy tekintesz rá, mint ahogyan írtam, akkor nem lehet semmi gond:)

az pedig h nem szeretsz túl sok ember előtt beszélni...elég sokan vannak így, én is:)

szóval nem vagy egyedül...de ezzel nincs is semmi gond, nem vagyunk egyformák, van aki gond nélkül órákat is tudna beszélni, más pedig nem szereti ha a középpontba van:)

ezen is úgy tudsz segíteni, ha elhiszed magaról, hogy igen is képes vagy rá, és bármit eltudsz érni:)

megértelek amúgy, mert én is ilyen vagyok, mit te, pár évvel idősebb vagyok, de még mindig kicsit félénk, visszahúzódó vagyok:)

barátkozz azokkal az emberekkel, aki szintén olynaok, mint te, és velük jól fogod érezni magad:)

a pasiügy pedig megoldható...csak fogadd el magad, mert igen is egy nagyon értékes, szép csaj vagy:)

nyugodság, megfontolt, nem kapkodó beszéd...ezekre figyelj oda, és semmi idegeskedés, egy pasi is csak ember, és biztos ő is izgul egy randin:)

remélem segítettem:)

sok sikert:)

2010. ápr. 16. 00:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, ezzel igazán sokat segítettetek :)
2010. ápr. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!