Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Visszahúzodó, csendes, félénk...

Visszahúzodó, csendes, félénk és GÁTLÁSOS vagyok! Van valami jó módszer ennek leküzdésére?

Figyelt kérdés
És sikerült már valakinek?
2010. dec. 30. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
változtass azon amiért gátlásos vagy
2010. dec. 30. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz.Fogalmam sincs hogy változtassak.Nem tudom hogy kezdjek hozzá.És már kezdek ebbe nagyon belefáradni
2010. dec. 30. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:
amúgy 15/L
2010. dec. 30. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Először is nézz magadba.Gondold végig, mivel vagy elégedett és mivel nem.Írd fel egy papírra azokat amin változtatni akarsz és tedd ki jól látható helyre a szobádban.

Először is fogadd el önmagadat.Van egy olyan érzésem, hogy itt lesz a probléma.

Meg kell tanulnod, hogy Te is ugyanolyan értékes ember vagy, mint a többiek, aki önálló véleménnyel rendelkezik.

Nem szabad hagyni, hogy elnyomjon a többi ember.Állj ki az igazadért, vállald a véleményedet.Nem azt mondom, hogy vitát szíts a véleményeddel egy társaságban, csak az adott témával kapcsolatosan mondd el a véleményedet.A te véleményedből mások tanulhatnak is akár!

Ha sikerül elfogadnod önmagadat, akkor meg fogsz tudni nyílni az embereknek.

Tanuld meg észrevenni azokat a dolgokat az életedben, amik zavarnak és lehet rajtuk változtatni és változtass rajtuk, valamitn vedd észre azokat a dolgokat, amiken nem lehet változtatni, ezt pedig fogadd el!

15/L

2010. dec. 30. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:
És mivan ha semmivel nem vagyok elégedett??:/
2010. dec. 30. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Huhh, ez durva.

Most akkor figyelj csak, BIZTOS van olyan dolog amire büszke vagy. Legyen az bármi ami rajtad van vagy teáltalad.

Szóval ha a tesalkatod jó, akkor emled ki járj divatos ruhába, szoknyába (nyáron) A hajad csináld szexyre ha szép.

Ha szépek a fogaid mosolyogj..

Hidd el ezeket le fogod vetközni csak idő kell.

2010. dec. 30. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne, mivel én is ilyen vagyok. Szeretnék ismersöket, barátnőt, esetleg barátokat, de nincsenek...

17/F

2010. dec. 30. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:

"Engem is érdekelne, mivel én is ilyen vagyok. Szeretnék ismersöket, barátnőt, esetleg barátokat, de nincsenek... "

Barátokat úgy szerezhetsz, ha barátkozol. Nem mindig kell elvárni hogy a nyakunka potyogjanak a barátok..

Ezt néha elég nehéz elérni. :S De ha az első rosszul sikerült barátkozás után feladod, akkor sosem lesznek barátaid.

Barátnőt úgy szerezhetsz ha udvarolsz, vicces vagy. De persze okos is. És jó ha egy lány a fiú mellett tényleg lánynak érezheti magát, ami azt jelenti hogy számithasson rád a lány, védd meg..

PL: ha egy lányba beleköt egy fiú akkor menj oda és, mondd meg a srácnak hogy száljon le a lányról.

2010. dec. 31. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!