Visszahúzodó, csendes, félénk és GÁTLÁSOS vagyok! Van valami jó módszer ennek leküzdésére?
Először is nézz magadba.Gondold végig, mivel vagy elégedett és mivel nem.Írd fel egy papírra azokat amin változtatni akarsz és tedd ki jól látható helyre a szobádban.
Először is fogadd el önmagadat.Van egy olyan érzésem, hogy itt lesz a probléma.
Meg kell tanulnod, hogy Te is ugyanolyan értékes ember vagy, mint a többiek, aki önálló véleménnyel rendelkezik.
Nem szabad hagyni, hogy elnyomjon a többi ember.Állj ki az igazadért, vállald a véleményedet.Nem azt mondom, hogy vitát szíts a véleményeddel egy társaságban, csak az adott témával kapcsolatosan mondd el a véleményedet.A te véleményedből mások tanulhatnak is akár!
Ha sikerül elfogadnod önmagadat, akkor meg fogsz tudni nyílni az embereknek.
Tanuld meg észrevenni azokat a dolgokat az életedben, amik zavarnak és lehet rajtuk változtatni és változtass rajtuk, valamitn vedd észre azokat a dolgokat, amiken nem lehet változtatni, ezt pedig fogadd el!
15/L
Huhh, ez durva.
Most akkor figyelj csak, BIZTOS van olyan dolog amire büszke vagy. Legyen az bármi ami rajtad van vagy teáltalad.
Szóval ha a tesalkatod jó, akkor emled ki járj divatos ruhába, szoknyába (nyáron) A hajad csináld szexyre ha szép.
Ha szépek a fogaid mosolyogj..
Hidd el ezeket le fogod vetközni csak idő kell.
Engem is érdekelne, mivel én is ilyen vagyok. Szeretnék ismersöket, barátnőt, esetleg barátokat, de nincsenek...
17/F
"Engem is érdekelne, mivel én is ilyen vagyok. Szeretnék ismersöket, barátnőt, esetleg barátokat, de nincsenek... "
Barátokat úgy szerezhetsz, ha barátkozol. Nem mindig kell elvárni hogy a nyakunka potyogjanak a barátok..
Ezt néha elég nehéz elérni. :S De ha az első rosszul sikerült barátkozás után feladod, akkor sosem lesznek barátaid.
Barátnőt úgy szerezhetsz ha udvarolsz, vicces vagy. De persze okos is. És jó ha egy lány a fiú mellett tényleg lánynak érezheti magát, ami azt jelenti hogy számithasson rád a lány, védd meg..
PL: ha egy lányba beleköt egy fiú akkor menj oda és, mondd meg a srácnak hogy száljon le a lányról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!