A lányokkal tiszta gátlásos vagyok. Nem jól van ez így. Mit tegyek?
18f pedig jóképű vagyok
faterommal erről nem beszélünk, de mindig kérdezi, hogy miért nincs barátnőm, tán félek a p1nától? :(
Ismerkedj neten.
Akkor talán kicsit feloldódsz, el is mondhatod a lánynak, hogy félős vagy, és kell idő, míg magadhoz térsz.. :)
Legalábbis én biztos elnéző lennék.
16/L
Én meg az olyan f@aszoktól félek, mint amilyen apád.
17/L
1. ilyet sosem csinálnék, még valami balfasnak néznek, pedig ez qva gáz
3. miért?
4. kösz
4.
épp ez az, hogy csajozni akarok, és és nem jön semmi magától!
4.
de gátlásos vagyok
Persze, hogy nem jön magától, mert rágörcsölsz a dologra. Amint nem görcsösen akarsz majd csajozni, hanem egyszerűen csak olyan emberekkel töltöd el az idődet, akikkel jól érzed magad, mindjárt ragadnak majd rád a csajok, válogathatsz.
Ez nálunk is így működik, ha pasit akarunk fogni, nem megy, ha meg nem akarunk, akkor nem tudjuk őket magunkról levakarni. Valószínűleg azért, mert az utóbbi esetben természetesebben viselkedünk. Ez a srácoknál is így működik :-)
minden 2. lány megnéz, úgy veszem észre, bár ezt lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de ezt nem hiszem, mert a szemembe néznek stb.
mit kéne tennem ? asse tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!