Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A lányokkal tiszta gátlásos...

A lányokkal tiszta gátlásos vagyok. Nem jól van ez így. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18f pedig jóképű vagyok

faterommal erről nem beszélünk, de mindig kérdezi, hogy miért nincs barátnőm, tán félek a p1nától? :(

2011. okt. 1. 21:32
1 2
 11/19 bánomisén ***** válasza:
77%

Eszed tokja! Most már tényleg mérges leszek rád, barátom.

Ide figyelj. Velem is beszélgetsz, mégpedig gátlás nélkül, pedig nőből vagyok. Miért? Mert csak beszélgetésről van szó. Kérdezel, vitatkozol, érvelsz. Én meg reagálok. Miből gondolod, hogy ez életben nem így működne valamelyik lánnyal, vagy bármelyikkel?

Ha változtatsz a dolgokhoz való viszonyulásodon, akkor sokkal könnyebb lesz. Csajozni nem feladat, nem megfelelés apukád, vagy a magad elvárásainak, hanem természetes dolog. A gátlásaid pedig szerintem a megfelelési kényszeredből adódnak. Nem kell megfelelni senkinek. Add önmagad, biztosan lesz, akinek megtetszel.

2011. okt. 1. 22:11
 12/19 A kérdező kommentje:
kösz
2011. okt. 1. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezeket jánlom! The Compass (iránytű) és a Titkot!:) Nézd meg, és változást fogsz tapasztalni, nem csak lányokkal való kapcsolat terén!:) 20/F nekem részben sokat segítettek, a világ felfogásáról...
2011. okt. 2. 00:00
 14/19 A kérdező kommentje:
meg fogom nézni
2011. okt. 2. 07:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal nem vagy jóképű(amivel te is tisztában vagy), esetleg látens bu­zi lehetsz.
2011. okt. 6. 22:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy jó képű.

Ha jó képű lennél, akkor nem lennél gátlásos. :)

2011. okt. 6. 22:53
 17/19 anonim ***** válasza:

*

jóképű :)

2011. okt. 6. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy valaki gátlásos, még lehet irtó jóképű drác, csak épp önbizalma nincs... nem tudom miért kell ezt is a kinézethez kötni... 20/F
2011. okt. 6. 23:00
 19/19 anonim ***** válasza:
drác*Srác Bocsi:D
2011. okt. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!