Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van-e titkod, és leírod-e,...

Van-e titkod, és leírod-e, hogy mi az? Amit senkinek nem mondtál még el, és nyomasztja a lelkedet?

Figyelt kérdés
Ha van olyan dolog,titkod,ami a lelkedet nyomja egy ideje és nem látsz megoldást,írd le,beszéljük ki magunkból-hátha segítünk egymáson .
2010. ápr. 15. 20:41
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

csináltam egy szép graffitit a frissen ázolt iskola falára és rákentem a legjobb barátomra és ezért őt rúgták ki a suliból...

fél év múlva megint megpróbáltam de nem volt erőm rá mert lelki ismeret furdalásom volt :P

2010. ápr. 17. 14:02
 42/51 anonim ***** válasza:

Lassan 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem de úgy érzem h még mindig érzek valamit a volt barátom iránt is. Mostani barátommal nem akarok szakítani mert ugyan fiatal vagyok még de félek h nem lesz más akivel ilyen jól megleszek. A volt barátom nem tudom hogy akarna-e még tőlem valamit. Az is elég rossz ebben h mostani barátomnak nagyon jó haverja az exem. Ráadásul barátnőm is ismeri exem és most meg ő akar ráhajtani..lényeg hogy teljesen tanácstalan vagyok...nem tudom mitcsináljak és senkivel nem tudom megbeszélni :(

15/L

2010. ápr. 17. 15:02
 43/51 A kérdező kommentje:
15:02-e szia :) figyeld a jeleket,hogy volt párod miket "jelez" feléd :) -s dönts a szíved szerint.De a jót ne dobd el egy olyanért szerintem,akivel véget ért már egyszer.-becsüld meg-MERT RITKA :)
2010. ápr. 17. 17:22
 44/51 A kérdező kommentje:
13:03-AS ebben a korban tényleg így van ez,a hormonok dolgoznak :) ki fog alakulni benne d a hovatartozásod-ha nem-nem vesztesz semmit,ha a lányokat is kipróbálod-így legalább tudni fogod mi is a különbség :)
2010. ápr. 17. 17:23
 45/51 A kérdező kommentje:
14:02-es ejhaj...nem szép dolog,de ne cipeld el magaddal sokáig ..-szerintem nagy lennél,ha odaállnál a tanárodnak és elmoondanád neki őszintén.-mert ezt tényleg nem érdemelte a barátod :) -próbáld meg-mit veszthetsz?:)
2010. ápr. 17. 17:25
 46/51 anonim ***** válasza:

Vonzódok a fiúkhoz, mert jobban szeretem egy párkapcsolatban az alárendelt szerepet mint a vezető szerepet. Nem úgy érzem jól magam, ha egy lány fekszik a mellkasomon, hanem ha én feküdnék egy fiú mellkasán...

16/f

2010. ápr. 17. 21:39
 47/51 anonim ***** válasza:
83%
megerőszakolt egy kétajtós cigányember 17 évesen..már kihevertem,de nem mondtam el senkinek..
2010. ápr. 19. 08:21
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
egyszer 200 euróért leszoptam egy férfit,mert nem tudtam hazajönni külföldről..pff mekkora szégyen..remélem nem pontoztok le.. :S
2010. ápr. 19. 08:22
 49/51 anonim válasza:
Az én titkom az, hogy sosem szexeltem még olyannal akibe szerelmes lettem volna...amikor együttvoltam pasikkal, semmit nem éreztm irántuk... félek szerelmesnek lenni és leginkább az ami zavar, h "megkell nekik felelni" soha nem találkoztam olyan pasival még aki azért kedvelt volna mg mert milyen jófej és okos vagyok... álltalában csak dugni akarnak a pasik velem , s amikor lett volna ráalkalmam akkor hazudtam annak a fiunak akibe tudom , h szerelmes tudtam volna lenni...
2010. ápr. 22. 16:41
 50/51 anonim ***** válasza:

14:02 vaok!

MIT VESZTEK?!

Max kirúgnak a suliból és anyám eltilt a csajomtól v vmi ilyesmi... amúgy ma van 2 éve.. egyik büszkeségem az a rajz ;) A haverom meg... ehh xD

2010. máj. 20. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!