Van-e titkod, és leírod-e, hogy mi az? Amit senkinek nem mondtál még el, és nyomasztja a lelkedet?
csináltam egy szép graffitit a frissen ázolt iskola falára és rákentem a legjobb barátomra és ezért őt rúgták ki a suliból...
fél év múlva megint megpróbáltam de nem volt erőm rá mert lelki ismeret furdalásom volt :P
Lassan 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem de úgy érzem h még mindig érzek valamit a volt barátom iránt is. Mostani barátommal nem akarok szakítani mert ugyan fiatal vagyok még de félek h nem lesz más akivel ilyen jól megleszek. A volt barátom nem tudom hogy akarna-e még tőlem valamit. Az is elég rossz ebben h mostani barátomnak nagyon jó haverja az exem. Ráadásul barátnőm is ismeri exem és most meg ő akar ráhajtani..lényeg hogy teljesen tanácstalan vagyok...nem tudom mitcsináljak és senkivel nem tudom megbeszélni :(
15/L
Vonzódok a fiúkhoz, mert jobban szeretem egy párkapcsolatban az alárendelt szerepet mint a vezető szerepet. Nem úgy érzem jól magam, ha egy lány fekszik a mellkasomon, hanem ha én feküdnék egy fiú mellkasán...
16/f
14:02 vaok!
MIT VESZTEK?!
Max kirúgnak a suliból és anyám eltilt a csajomtól v vmi ilyesmi... amúgy ma van 2 éve.. egyik büszkeségem az a rajz ;) A haverom meg... ehh xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!