Van-e titkod, és leírod-e, hogy mi az? Amit senkinek nem mondtál még el, és nyomasztja a lelkedet?
Figyelt kérdés
Ha van olyan dolog,titkod,ami a lelkedet nyomja egy ideje és nem látsz megoldást,írd le,beszéljük ki magunkból-hátha segítünk egymáson .2010. ápr. 15. 20:41
11/51 anonim válasza:
Még szép hogy van :D . De így közösségbe nem akarok róla beszélni, mert még magamnak sem tudom bevallani..
12/51 anonim válasza:
depressziós vagyok...
már próbáltam véget vetni mindennek...
13/51 anonim válasza:
Soha nem szerettem a barátomat.
És még mindig fülig bele vagyok zúgva a voltomba.
14/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) szépen gyűlekezünk :)-szóval én most köszönöm a komolytalan válaszadóknak is a válaszait,de itt inkább most a komoly dolgokra gondolok,olyanokra,mit talán még magadban tartasz évek óta,és nyomaszt...-itt név nélül beszélgetünk,s talán mindenkinek jobb lesz,ha kibeszéli magából.Vannak dolgok,amikre nincs hatásunk.Ilyen pld a szerelem :)-nem tudom megbocsájtható-e hogy a legjobb barátnőd pasijával összejöttetek,de ha szerelem,akkor nem tehettek róla...-szóval vannak dolgok,amik nyomasztanak?-írd le-BESZÉLJÜK KI :)
2010. ápr. 15. 21:25
15/51 anonim válasza:
Csak egy titkom van. Vonzódok a lányokhoz is testileg. Járni nem tudnék velük, de kívánom a testüket. Szóval végülis biszex vagyok.
15/l
16/51 anonim válasza:
ez most ilyen anonim maunikasó akar lenni? XD
17/51 A kérdező kommentje:
21:26-OS- EBBEN A KORBAN EZ TERSMÉSZETES -HIGYJÉL NEKEM :)
2010. ápr. 15. 21:28
18/51 anonim válasza:
Anyám nagybátyja molesztált kiskoromban.
19/51 A kérdező kommentje:
21:28-AS :d NEM,INKÁBB LELKISEGÉLY SZOLGÁLAT-HÁTHA PÁR EMBERNEK KÖNNYEBB LESZ A LELKE :)-s talán tudok segíteni :)
2010. ápr. 15. 21:29
20/51 anonim válasza:
Miért, kellene, hogy titkom legyen? Nekem nincsenek titkaim, legalábbis olya hű, de egetrengető fontosak nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!