Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van-e titkod, és leírod-e,...

Van-e titkod, és leírod-e, hogy mi az? Amit senkinek nem mondtál még el, és nyomasztja a lelkedet?

Figyelt kérdés
Ha van olyan dolog,titkod,ami a lelkedet nyomja egy ideje és nem látsz megoldást,írd le,beszéljük ki magunkból-hátha segítünk egymáson .
2010. ápr. 15. 20:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
21. 26-os vagyok. Tudom, hogy természetes. Nem is zavar, csak azért nem akarom nagyon hangoztatni. :)
2010. ápr. 15. 21:33
 22/51 anonim ***** válasza:
Asszem terhes vagyok, de a barátom nem akarja, úgyhogy inkább terhes tesztet sem veszek, nehogy kiderüljön, hogy mégis. Egy darabig így még titkolódzhatok előtte.
2010. ápr. 15. 21:34
 23/51 A kérdező kommentje:

Nem baj,ha most a lányokhoz is vonzódsz,majd kialakul,ne idegeskedj rajta :)

Ha terhes vagy,ki fog derülni,gondolkodj a kapcsolatotokon el,s ha arra a döntésre jutsz,hogy a gyereket nem tudjátok boldogságban és családban felnevelni-inkább dönts a rosszabbik dolog mellett,de ne okozz boldogtalan életet :)

2010. ápr. 15. 21:37
 24/51 anonim ***** válasza:

Van egy-két dolog, ami súlyos lelki teher, és valószínűleg életem végéig az is marad, mert senkinek nem mondhatom el. Még annak sem akit a legjobban szeretek.

F

2010. ápr. 15. 21:37
 25/51 A kérdező kommentje:
21:37-es és hogyan tudsz ezzel a lelki teherrel együtt élni?Meddíg lehet ezt így csinálni?
2010. ápr. 15. 21:38
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
20 éves létemre titokban együttvagyok egy 48 évessel, már 4 éve:D
2010. ápr. 15. 21:38
 27/51 A kérdező kommentje:
21:38-as a korkülönbség szerintem nem számít,ha szeretitek egymást-sok boldogságot :)
2010. ápr. 15. 21:39
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor hiányzik az első pasim, nagyon szerettem, pedig nagyon szemét volt velem. Párom néha megkérdezi, h eddigi pasiaim közül ő néz ki a legjobban? És mit mondhatnék, nem mondhatom neki, h: Nem, az első pasim jobban nézett ki nálad!

Nem mondtam el páromnak, de egy időben nagyon bejött a barátja, de visszafogtam magam, egy kaland miatt nem akarom elveszíteni a párom, ahhoz túlságosan szeretem.

Gyakran gondolok rá, hogy milyen lenne párom nélkül, pasizni, kalandozni, csajbulizni, összejönni egy néger pasival, vagy kipróbálni egy smárt egy másik csajjal. Annyi mindenből kimaradtam, túl hamar nőttem fel. Nekem most fősulira kellene járnom és a partyhegyeket kiélveznem. De nem, mert 20 évesen nem járok bulizni, melót keresek, közben OKJ-zok, közös lakásunk felújítását csinálom és szervezem, és nyakamba szakadt a nagy büdös élet, pedig neeeeem akartam még. :( Gyerek akarok maradni :( Még nem éltem ki magam! Na ezt nem merem elmondani páromnak. Hogy mekkora buli lett volna, ha sosem ismerjük meg egymást. De szeretem, és nem szakíthatok vele. Nem vagyok már belé szerelmes, de jobban szeretem, mint egy testvért. Akkor most mivan? :S

Ezeket senkinek nem merem elmondani, mert kiakadnának... Főleg párom.

20/L

2010. ápr. 15. 21:40
 29/51 anonim válasza:
100%
Ver a férjem :(. Van két gyerekünk... Megfenyegetett, hogy ha elmegyek, és elviszem a gyerekeket is, megöl... Senkinek nem beszélek róla, mert annyira szégyellem!
2010. ápr. 15. 21:41
 30/51 A kérdező kommentje:
21:40-es ejjjjjjj....nem semmi,de nagyon szépen köszönöm,hogy így,ilyen szépen leírtad,s kiírtad magadból a bánatodat.Sok minden másképp lett volna ha...-másképp csinálom nekem is...engem is pld. évekig kihasználtak,és én kis naív még most is amiatt szívok...-De most nagyon boldog vagyok,mert azzal az emberrel élek,akit mindíg is elképzeltem magam mellé :)-szóval-hamar felnőni egyik oldalról jó dolog,másik oldalról egy kis hiányérzetet szül.Te döntesz, hogy hogyan szeretnéd?De én azt mondom,menjetek közösen,ha szeretnél szórakozni.Ne fecséreld el a fiatal éveidet otthon.Menjetek,s élvezzétek az életet szép pillanatait :)
2010. ápr. 15. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!