Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van-e titkod, és leírod-e,...

Van-e titkod, és leírod-e, hogy mi az? Amit senkinek nem mondtál még el, és nyomasztja a lelkedet?

Figyelt kérdés
Ha van olyan dolog,titkod,ami a lelkedet nyomja egy ideje és nem látsz megoldást,írd le,beszéljük ki magunkból-hátha segítünk egymáson .
2010. ápr. 15. 20:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
21:41-es jajj Istenem...nem hiszem el,hogy egyszerűen vannak ilyen emberek,akik ehhez a módszerhez folyamodnak a sajáét boldogtalanságuk miatt.Én egyet mondok.Ne higyjél neki,menj szépen be a rendőrségre és vetess fel jegyzőkönyvet erről az esetről.Volt ismerősöm ilyen helyzetben,s a rendőrség a saját lakásából kitiltotta,ahogy megjelent a ház előtt...-mivel életveszélyesen megfenyegetett,..Ne félj!!!!-ezt használja ki...ne félj-erős légy:)
2010. ápr. 15. 21:48
 32/51 anonim ***** válasza:

21:37 - Nem tudok mit tenni, ezzel együtt kell élnem. Próbálok nem gondolni ezekre a dolgokra ...

... pedig olyan jó lenne, ha elmondhatnám valakinek, aki megért, de ez lehetetlen, és így soha nem fogok tudni "normális" életet élni ...

2010. ápr. 15. 21:50
 33/51 anonim válasza:
Kapcsolatban vagyok mar tobb mint ket eve, az utobbi idoben mas pasikrol abrandozok, gondolok vissza az expasimra, de viszont nem szeretnem megbantani a mostani parom igy szenvedek emiatt,ugy erzem meg fiatal vagyok egy hosszu kapcsolathoz, de felek ezt bevallani, ossze akar koltozni velem, en meg nem merem elmondani neki hogy nem vagyok felkeszulve erre. 21/L
2010. ápr. 15. 21:52
 34/51 A kérdező kommentje:
21:37-es pedig a félelem ellenszere a szembenézés vele...:)
2010. ápr. 15. 21:52
 35/51 A kérdező kommentje:
21:52-es pedig ha úgy érzed,ne tedd,amit nem akarsz még..-minek lennél boldogtalan,ha boldog is lehetnél,:)-hm?_:)
2010. ápr. 15. 21:53
 36/51 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászólóim,most megyek aludni,de a hozzászólásaitokat meg fogom reggel nézni és mindenkinek válaszolni fogok.-szeretném,ha maradna ez a topik,ahol egymást segíthetjük.-ki tudja ,lehet,hogy van valakinek a problémáitokra valami jó ötlete.Ne felejtsétek:mindenre van megoldás :) jó éjt mindenkinek,szép álmokat :)
2010. ápr. 15. 21:55
 37/51 anonim válasza:
Szeretnem szeretni de mar nem tudom, viszont keptelen vagyok megbantani azzal hogy vegetvetek a kapcsolatnak, felek hogy talan nem lesz jobb nala(21:52 valaszolo)
2010. ápr. 15. 21:58
 38/51 anonim ***** válasza:
Jóéjt Kérdező!
2010. ápr. 15. 22:08
 39/51 A kérdező kommentje:
a mai napon is várom a titkaitokat-BESZÉLJÜK MEG :)
2010. ápr. 16. 10:45
 40/51 anonim ***** válasza:
Hát, nekem is az a titkom, hogy vonzódok a lányokhoz :/ Talán egy kicsit jobban is, mint a fiúkhoz, mert a lányok sokkal érettebbek, és nem is olyan bunkók, mint a fiúk, szóval úgy érzem, hogy egy lány sokkal jobban meg tudna érteni (: 15/L
2010. ápr. 17. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!