Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek az ellen, hogy 21...

Mit tegyek az ellen, hogy 21 évesen ne féljek?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy amikor egyedül vagyok az albérletben, félek. Égetem a villanyt, amíg a párom haza nem jön. Megnézem a szekrényeket, benézek az ágy alá, sőt a spájzot is bezárom, nehogy valaki kijöjjön onnan. :S

Konkrétan nem hiszek a szellemekben meg ilyenek, de irracionális félelmeim vannak, és nem tudom magam meggyőzni, hogy pl. senki nincs a lakásban, és nem bújik el az ágy alá, hogy utána rám hozza a frászt, feldaraboljon vagy mit tudom én... Tudom, mindez hülyeségnek tűnik, meg csak a gyerekek ilyen értetlenek. Én mégsem nőttem ezt ki. Az is aggaszt, hogy mi lesz, ha majd anya leszek. Akkor majd ketten fogunk félni a sötétben?

21/L

2010. ápr. 15. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

figyelj,én 24 vagyok,és még mindíg így félek,ha egyedül vagyok!De mondok egy durvábbat!Nagyanyám is fél egyedül!!!!Ő is egész életében félt,de ő azért,mert az első férje késsel kergette,és meghalt,és sokat álmodott is róla,hogy megöli..(a vér szerinti nagyapám volt,ráadásul anyám rá ütött)

én meg hát..nem mesélem el miért félek,mert akkor te is megilyedsz,és elkezdessz hallucinálni,de mondok egy jót!Amikor mi nagyanyámmal együtt vagyunk,soha nem félünk!Mondjuk is egymásnak,mikor nagyapám korházban van,hogy ha nagyon félünk,átbújunk egymás ágyába,de olyankor sosem félünk,te sem fogsz,ha lesz gyereked,vagy legalább egy macskád!Én mikor élt Cirmili sosem féltem! :))

2010. ápr. 19. 08:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :-)
2010. ápr. 20. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!