Nagyon gáz ha mások előtt hánytam?
Figyelt kérdés
Rosszul voltam egész nap a munkahelyen de nem akartam hazamenni. Szünetben is hánytam meg szédültem. Aztán nem ertem ki munka közben idoben a mosdóba hiaba rohantam. Páran lattak is hogy rosszul.lettem :( ez mennyire gáz? Attol.tartok mindenki errol fog majd beszélni mivel egy gyárról van szo.2016. júl. 7. 23:06
1/6 anonim válasza:
Nem, nem tehetsz róla. Ha értelmesek a munkatársaid, akkor megértik, ha pedig nem, akkor hagyd rájuk, ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
2/6 anonim válasza:
"Ha értelmesek a munkatársaid, akkor megértik"
Egy gyárról van szó.. szerinted mennyire lehetnek értelmesek?
Kérdező, megmondod, hogy beteg voltál, és hogy csak azért nem mentél haza, hogy dolgozhass. Ezek után a legnagyobb problémájuk az lesz, hogy ne kapjanak el tőled semmit. Amúgy igen, nyilván erről fognak beszélni, minden pitiáner dologról órákig tudnak témázgatni, mint ahogy erről is.
3/6 gnoomage válasza:
Hidd el, fiatalok hánynak egymás előtt eleget, lassan megszokja mindenki.
4/6 anonim válasza:
Dehogyis.
Ha mondjuk azért hánytál volna, mert tökrészegre ittad magad, az elég gáz lenne, de a betegségről nem tehetsz.
Én autóban, meg hajón hánytam mások előtt, nem bírtam az utat...
5/6 anonim válasza:
Bakker, a hányás tök természetes és magától értődő dolog; ha már méregtelenítő. Valami irritált, kiadtad magadtól. Más meg nem hányta volna el magát ott? Na ugye
6/6 anonim válasza:
Nekem már a kezemet is hányták le (társaságban), és az illető nem beteg volt, hanem részeg. Ha őt nem érte hátrány utána, téged sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!