Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok mások előtt...

Miért nem tudok mások előtt beszélni?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy ha mások előtt kell beszélnem, vizsgáznom vagy valahogy bizonyítanom, akkor minden törlődik a fejemből, ami addig ment. Nem jutnak eszembe teljesen egyszerű szavak, mint például oldalra dőlni és ilyenek. Amint egyedül vagyok és tudom, hogy nincs ott a közelben olyan ember, aki figyelne és a témában jó, penge vagyok és vágok mindent.

Ugyancsak igaz, hogy amint egy harmadik ember (vagy több) csatlakozik egy beszélgetésbe én teljesen elhalkulok, nem tudok mit mondani, nincs semmiről véleményem és bárhogy próbálkozok, nem tudok mit a témákhoz fűzni.

Mit tehetnék?

2016. júl. 6. 00:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy lámpalázad van, vagy szociális szorongásod? Ha igen akkor nézz utána. Itt van pár link, hátha segít:

[link]

[link]

2016. júl. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!