Hogyan kell nyitottnak lenni az emberek felé?
nincs egy haverom sem (mostmar) a problema az hogy nem vagyok nyitott,de hgyan legyek az ??
olyanszar ezigy. :( ettol mindig elmegy a kedvem a suliban.
keress társalgási klubbokat neten, és menj el, ne a gépen MSNezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én mostanság járok, és nagyon jók, mert ismerkedsz, mindenféle korosztállyal.
egyébként, meg vedd lazán a dolgot, és legyél őszinte!
Szia Utolsó!
Hol vannak ilyen társasági klubok?? én is zseretnék menni:)
Sziasztok! (Első vagyok)
Sok barátra nehet szert az ember, ha a neten szörfözve, olan témákban amik érdeklik (Szám. tech; sport;zene; stb) hozzászól, aktívan részt vesz az oldal fórumának, vagy chat-dobozábanak a beszélgetéseiben! Később, kialakul témákon belüli beszélgetések, MSN, skype, e-mail. Mivel az országban manapság távolságok nincsenek igazán, egy, 1-2 hetes nyári összeröffenést is belehet iktatni, aminek a szervezésében is részt vehetsz aktívan! És azt hiszem, ez a kulcsszó, az aktivitás! Ne hagyd, hogy elfelejtsenek! Legyél benne a sűrűjében! 180 fokos fordulat lesz az életedbeen! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!