Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Léteznek még ilyen emberek?

Léteznek még ilyen emberek?

Figyelt kérdés
Tehát olyanok,akikkel lehet hülyéskedni,de ha fontos dolgokról van szó,akkor komolyak tudnak maradni. Normálisan tud gondolkodni és nem abból áll az élete,hogy bulizik és VV-t néz. Léteznek még olyanok ,akik tudnak viccelődni,de mégis tudják mikor kell éretten viselkedni? Eddig csak a két véglettel találkoztam.. vagy túl bulizós és mindent leszar emberekkel vagy stréberekkel ,akiket ki se lehet mozdítania házból:S
2011. nov. 12. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
remélem vannak.például én.gondolom.
2011. nov. 12. 14:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Alig találok olyat,aki meg tudja találni az arany középutat.. és szeretnék ilyen emberekkel ismerkedni:/ amúgy 16 éves lány vagyok
2011. nov. 12. 14:11
 3/16 anonim ***** válasza:
Merre laksz, kérdező?
2011. nov. 12. 15:17
 4/16 Walk With Me ***** válasza:
Hát nem tudom... én tudok poénkodni, bulizni viszont nem járok, VV-t sem nézek. Nem nevezném strébernek magam (ez a jegyeimen is meglátszik sajnos), de nem bírom a társaságot meg a bulikat. Kirándulni, biciklizni, sétálni szívesen eljárok, de gondolom nem ilyenekre gondoltál házból kimozdítás alatt. :)
2011. nov. 12. 15:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Pest megye..hát mindegy milyne kimozdulás..én szeretek kirándulni meg akár egy bulit bevállalnék ( még nem voltam)csak senki se tudja tartani a mértéket..
2011. nov. 12. 16:00
 6/16 anonim ***** válasza:

én ilyennek vallom magam. 17 vagyok, rohadt jókat szoktunk a haverokkal röhögni, mondták mér hogy "mért nem leszek stand up komikus?" :D amúgy közlekedésmérnökire készülök... és jól megy a suli... nem akarok dicsekedni, de csak a példa kedvéért: infot, hardwaretechnikát tanulok és az osztály élén állok.

szabadidőmben ha nem az osztálytársaimmal "szórakozok" ( :D )

akkor kozmológiát tanulgatok,- vagy inkább modern fizikát- és egy jóval komolyabb témába kutatgatok, amit le sem tudnék írni 1 mondatban, hogy miről szól, de a központjában a magyar történelem, a magyarság jövője és a közel-kelet felé gyakorolt (hkmm) "kapcsolata", de nem untatlak tovább. ez csak az én példám volt, hogy vannak ilyen emberek.

2011. nov. 13. 13:43
 7/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok, bocs a szöveg rendezetlenségéért...
2011. nov. 13. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
első vok:mondjuk annyi h én sokat nevetek:néha hülyeségen:de utálom a VV-t és nem bulizok.14/l.fenn vagy valamilyenmközösségi oldin,kérdező?
2011. nov. 13. 14:00
 9/16 A kérdező kommentje:
fenn:) facebookon igazából nem nagyon szeretem..
2011. nov. 13. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
én azon nem vagyok fenn.
2011. nov. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!