Léteznek még ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Tehát olyanok,akikkel lehet hülyéskedni,de ha fontos dolgokról van szó,akkor komolyak tudnak maradni. Normálisan tud gondolkodni és nem abból áll az élete,hogy bulizik és VV-t néz. Léteznek még olyanok ,akik tudnak viccelődni,de mégis tudják mikor kell éretten viselkedni? Eddig csak a két véglettel találkoztam.. vagy túl bulizós és mindent leszar emberekkel vagy stréberekkel ,akiket ki se lehet mozdítania házból:S2011. nov. 12. 14:01
1/16 anonim válasza:
remélem vannak.például én.gondolom.
2/16 A kérdező kommentje:
Alig találok olyat,aki meg tudja találni az arany középutat.. és szeretnék ilyen emberekkel ismerkedni:/ amúgy 16 éves lány vagyok
2011. nov. 12. 14:11
4/16 Walk With Me válasza:
Hát nem tudom... én tudok poénkodni, bulizni viszont nem járok, VV-t sem nézek. Nem nevezném strébernek magam (ez a jegyeimen is meglátszik sajnos), de nem bírom a társaságot meg a bulikat. Kirándulni, biciklizni, sétálni szívesen eljárok, de gondolom nem ilyenekre gondoltál házból kimozdítás alatt. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Pest megye..hát mindegy milyne kimozdulás..én szeretek kirándulni meg akár egy bulit bevállalnék ( még nem voltam)csak senki se tudja tartani a mértéket..
2011. nov. 12. 16:00
6/16 anonim válasza:
én ilyennek vallom magam. 17 vagyok, rohadt jókat szoktunk a haverokkal röhögni, mondták mér hogy "mért nem leszek stand up komikus?" :D amúgy közlekedésmérnökire készülök... és jól megy a suli... nem akarok dicsekedni, de csak a példa kedvéért: infot, hardwaretechnikát tanulok és az osztály élén állok.
szabadidőmben ha nem az osztálytársaimmal "szórakozok" ( :D )
akkor kozmológiát tanulgatok,- vagy inkább modern fizikát- és egy jóval komolyabb témába kutatgatok, amit le sem tudnék írni 1 mondatban, hogy miről szól, de a központjában a magyar történelem, a magyarság jövője és a közel-kelet felé gyakorolt (hkmm) "kapcsolata", de nem untatlak tovább. ez csak az én példám volt, hogy vannak ilyen emberek.
7/16 anonim válasza:
előző vagyok, bocs a szöveg rendezetlenségéért...
8/16 anonim válasza:
első vok:mondjuk annyi h én sokat nevetek:néha hülyeségen:de utálom a VV-t és nem bulizok.14/l.fenn vagy valamilyenmközösségi oldin,kérdező?
9/16 A kérdező kommentje:
fenn:) facebookon igazából nem nagyon szeretem..
2011. nov. 13. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!