Léteznek még ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Tehát olyanok,akikkel lehet hülyéskedni,de ha fontos dolgokról van szó,akkor komolyak tudnak maradni. Normálisan tud gondolkodni és nem abból áll az élete,hogy bulizik és VV-t néz. Léteznek még olyanok ,akik tudnak viccelődni,de mégis tudják mikor kell éretten viselkedni? Eddig csak a két véglettel találkoztam.. vagy túl bulizós és mindent leszar emberekkel vagy stréberekkel ,akiket ki se lehet mozdítania házból:S2011. nov. 12. 14:01
12/16 A kérdező kommentje:
msn-em van még..:)
2011. nov. 13. 19:58
13/16 anonim válasza:
19:35 vok:am fiú vagy vagy lány?hány éves?
14/16 anonim válasza:
19:35 vok:esetleg nem veszel fel msnre?vagy én téged?
15/16 A kérdező kommentje:
Lány írj privit:)
2011. nov. 13. 22:21
16/16 anonim válasza:
15:17-es vagyok. Pest megye az nincs messze annyira, legalábbis a megyehatár. Kaphatok egy pontos várost? Privátban is jöhet ha nem szeretnéd kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!