Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem ilyen elcseszettül...

Miért érzem ilyen elcseszettül üresnek magam, és miért érzem azt hogy nem érdekelnek mások - egyáltalán. Buta emberek. Miért olyan minden, mintha nem is léteznék?

Figyelt kérdés
Mintha nem lenne semmi. Semmi gondolat, érzés. Semmi. Csak azt tudom hogy nem akarok ebbe a helyzetbe lenni.
2009. jún. 3. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitől és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tőlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved?

Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána.

15/L

2009. jún. 3. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Depresszió.

Ha magadtól nem tudsz megküzdeni vele, akkor csak orvosi segítséggel lehet.

2009. jún. 3. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha régóta tart,akkor igaza van az előttem válaszolónak,és menj pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
2009. jún. 4. 05:51
 4/7 anonim ***** válasza:
És ha nincs valakinek pénze pszihológusra??? én is ilyet érzek .. van akivel megtudod beszélni a gondjaid? Ha visszaírsz én segítek!!
2009. jún. 5. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Van TB alapon is pszichológus.

Nem mind jó - de lehet választani, ha nem nyerte el a bizalmadat.

2009. jún. 6. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Sem orvos, sem senki más nem tud segíteni, csakis mi magunk tudunk saját magunkon segíteni!
2009. aug. 30. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
részben mi magunk...de vannak emberek, akik annyira magukba zuhantak, h kell nekik a kezdő löket...esetleg a kéz, ami kihúzza őket a gödörből...de az tény, ha az ember nem akar kimászni onnan, akk nem is fog...Keress új barátokat...nekem ez bevált...mikor magam alatt voltam...ismerj meg új embereket, kezdj új életet új barátokkal!És ha nem tetszel magadnak (belsőleg), akk változz meg...én csak ezt tudom tanácsolni...nekem nehéz volt, de megérte...ma már teljesen megváltoztam....fényévekre le van maradva tőlem a 4 évvel ezelőtti énem...ha rászánod magadm, sikerülni fog...csak az a legfontosabb, h akard, és bízz a sikerben...ez hülye duma, de igaz.
2010. jún. 6. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!