Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Léteznek gonosz emberek?

Léteznek gonosz emberek?

Figyelt kérdés
Elég sokat hallom filmekben, hogy ő meg ő milyen gonosz, de tapasztalni még nem tapasztaltam. Nektek van tapasztalatotok??? Bármi ilyen dolog... Egyáltalán honnan tudom, hogy valaki gonosz?
2010. júl. 8. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
:D Még soha senki nem tett veled, jogtalanul semmit rosszat?
2010. júl. 8. 17:05
 2/13 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem... oppá most már jut eszembe, de AZÉRT ÍRJATOK!!!!
2010. júl. 8. 17:06
 3/13 haggyámán ***** válasza:
Persze, léteznek.
2010. júl. 8. 17:07
 4/13 A kérdező kommentje:
én most TAPASZTALATOKRA vagyok kíváncsi, légyszi írjatok, titeket mivel vertek át, vagy ilyesmi.
2010. júl. 8. 17:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocs de nem fogom leírni, túl hosszú a lista, meg amúgy is.
2010. júl. 8. 17:13
 6/13 anonim válasza:

Éppen azon gondolkodom, hogy gonosz vagy csak szimplán hülye az a lány aki összejött a volt barátommal. Jóban vagyunk még mai napig a fiúval is meg a lánnyal is. De randira mennék egy másik sráccal és találjátok ki ki lesz a harmadik? Hát pont AZ a lány... Lehetséges hogy a srác hívta el de a lány tudja jól hogy én mit akarok a sráctól...

És most tényleg azon gondolkodom hogy gonosz-e vagy tényleg nem esik le neki hogy nagyon zavar...

2010. júl. 8. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
nem igazán gonosz emberek vannak, hanem rosszindulatúak...
2010. júl. 8. 17:16
 8/13 A kérdező kommentje:
köszike... na puksi, légy szíves:D
2010. júl. 8. 17:32
 9/13 A kérdező kommentje:
egyébként 13 vagyok
2010. júl. 8. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Hogyne lennének gonosz emberek! Szerintem a gonoszságok nem sok választja el a rosszindulattól! Igazából nem tudom gonoszra mit kellene írnom!

Volt egy oszttársam aki még középsuliban elkérte a mobilomat, hogy hagy játszon rajta, én meg jószívvel odaadtam, hát többet nem is láttam, a legnagyobb szemétség az volt, h próbálta másra rákenni, hiába kutattak át mindenki, már nem volt meg! Egy másik csajnak aki nem az oszttársunk volt odaadta! És tudod mit vett az árából? FÜVET bazzz! Na ez milyen?

2010. júl. 8. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!