Léteznek gonosz emberek?
Éppen azon gondolkodom, hogy gonosz vagy csak szimplán hülye az a lány aki összejött a volt barátommal. Jóban vagyunk még mai napig a fiúval is meg a lánnyal is. De randira mennék egy másik sráccal és találjátok ki ki lesz a harmadik? Hát pont AZ a lány... Lehetséges hogy a srác hívta el de a lány tudja jól hogy én mit akarok a sráctól...
És most tényleg azon gondolkodom hogy gonosz-e vagy tényleg nem esik le neki hogy nagyon zavar...
Hogyne lennének gonosz emberek! Szerintem a gonoszságok nem sok választja el a rosszindulattól! Igazából nem tudom gonoszra mit kellene írnom!
Volt egy oszttársam aki még középsuliban elkérte a mobilomat, hogy hagy játszon rajta, én meg jószívvel odaadtam, hát többet nem is láttam, a legnagyobb szemétség az volt, h próbálta másra rákenni, hiába kutattak át mindenki, már nem volt meg! Egy másik csajnak aki nem az oszttársunk volt odaadta! És tudod mit vett az árából? FÜVET bazzz! Na ez milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!