Az én gondolkodásom a túl bonyolult?
Ha csinálok valamit, akkor azt szeretem érteni is, hogy mit miért csinálok, illetve azt is fontosnak tartom, hogy mi lesz az eredménye ha készen van.
Úgy érzem túlságosan is előre gondolok nagyon sok dolgot, és azt veszem észre, hogy a legtöbb embert ez kicsit zavarja, volt már, hogy megkaptam azt is , hogy túl sokat okoskodok.
Ami lehet, hogy még igaz is lehetne, de ha valaki úgy csinál valamit, hogy lövése nincs az egészről az nagyon zavar.
Utóbbi időben elég sok új munkatársat kaptunk ( sima betanított munka, nem kell nagy dologra gondolni)
akiknek hiába mondjuk el, hogy mit hogyan kell, látom rajtuk hogy a közelében sincsenek a megoldásnak, és az eléggé bosszant.
Ez lenne a normális,vagy csak értelmesebb vagy az átlagnál.Nem tudsz sz_rni a dolgokra és az irritál,ha mások igen.
Egyszerűen magasabb szinten vagy,mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!