Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért cigizik mindenki?

Elizabeth swan turne kérdése:

Miért cigizik mindenki?

Figyelt kérdés
....elegem van..nincs egy normális 14-17 fiu aki ne cigizne es nem is streber...

2016. jún. 7. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok, dohányzom, nem érdekel mások véleménye. A mi osztályunkban 3-an dohányzunk, párszor ért már diszkrimináció emiatt, de mivel a dohány ízének élvezetéért, (és nem azért, mert menő akarok lenni) dohányzom, nem nagyon érdekel. Egy nemdohányos is tud bunkó lenni, meg fordítva is, nem ettől függ egy ember értéke.
2016. jún. 8. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

#11-nek igaza van.

Nem ez alapján kéne megítélni egy embert. Amúgy Mo.-n sokkal nagyobb probléma az alkoholizmus, érdekes módon mégis dupla annyit basztatjuk a dohányosokat.

2016. jún. 8. 19:36
 13/17 A kérdező kommentje:
En is ismerek jofejt...de egyszeruen gusztustalan budos egeszsegtelen visszataszito...pótcselekvés
2016. jún. 8. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! 17 éves srác vagyok és 4 éve cigizek. Annó mindig azt hallottam hogy nyugtató hatása van. És mivel akkor váltak el szüleim, valamibe el akartam folytani a bánatom. Ezért próbáltam ki. Nagyon hamar rászoktam napi egy dobozt szívok. Egyáltalán nem érdekel hogy menő-e vagy nem, de ezzel már együtt élek, és jó érzés egy nehéz matek doga előtt, egy jó vagy rosszul sikerült doga után elszívni egy szálat. Arra az 5percre nincsenek gondok, csak a cigire koncentrálok, minden rendben van. Ezt az 5perc nyugalmat imádom, és szükségem van rá. Természetesen tudom hogy káros, minden évben járok tüdőszűrésre és vérvételre. 3.70 az átlagom, minden cigi után ha suliba vagyok vagy társaságba, beveszek egy rágót. Én úgy gondolom hogy nem a cigi határozza meg hogy milyen egy ember. Cigi szagom sosincs, mivel rágózok, nem cigizek zárt helyen, nem hordok bőr kabátot, és a kezemet megtörlöm nedves törlő kendővel hogy ne érződjön. A cigi akkor undorító ha valaki nem törődik magával.
2016. jún. 8. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"Akinek nincs szociális elete es nem helyes."

Először is, a stréber nem az, akinek nincs szociális élete, és nem helyes. Másodszor, az hogy ki helyes és ki nem, azt mindenki maga dönti el. Lehet, hogy akit én helyesnek látok, azt te nem, és akit te látsz helyesnek, azt én nem látom annak. Illetve szociális élete mindenkinek van. Lehet, hogy nem jár bulizni, és nem tud veled órákon át semmimondó dolgokról beszélni, de attól még van neki.

2016. jún. 9. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
De azt belátom, hogy a fiúk többsége tényleg ronda.
2016. jún. 9. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy Mo.-n sokkal nagyobb probléma az alkoholizmus, érdekes módon mégis dupla annyit basztatjuk a dohányosokat."

1. Sokkal több ember dohányzik, mint ahány alkoholizál!

2. Több ember hal meg tüdőrákba meg szájrákba, mint alkoholizmusban, vagy az abból származó problémákban.

3. Összességében a dohányosok sokkal zavaróbbak, sokkal több problémát okoztak nekem a büdös füstjükkel.

4. 1 db cigi képes bebüdösíteni egy egész utcát, pedig még a legtöbb autó sem képes erre, ha nincs vele probléma.

Ezek után beláthatod, hogy igen is nagyobb probléma a dohányzás.

2016. jún. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!