Miért cigizik mindenki?
Miért baj, ha okos?
És a cigivel mi a gond például? Egyébként 18 év alatt már nem is adnak cigit.
Nekem abból hogy minden lány cigizik körülöttem és el vannak k_rvulva érdekes a világ:)
17f mellesleg én nem "cigizek" és nem is tartom magam "streber"nek sem
Én nem cigizek ,18/f
jack sparrow
Kérdező, én is utálom a dohányosokat. A dohányzás a legfölöslegesebb dolog a világon. Emlékszem, mikor még régebben meg akartam felelni a haveroknak, és még a földről is képes(ek) voltam/voltunk felvenni a csikkeket (amúgy alapból jó gyerek vagyok, ne értsd félre). De hiába, elszívtam vagy 30-40 szál cigit így akkoriban, de semmi. Semmit nem éreztem ,nem lettem megkönnyebbülve, ugyanúgy szar maradt, ami szar, és jó maradt, ami jó. Csak a szám íze lett pocsék. És nekem a büdös íz a számban nem érte meg. Aki nem fogad el úgy, hogy nem cigizek, az akkor nem a haverom. Számomra ez a lázadás, és így gondolkozom.
Viszont a stréberekkel nincs probléma. Az ilyen hozzáállás segít, hogy felnőtt korában 400 ezer forintos fizetése legyen (Magyarországon, külföldön még több). Tudod a gazdag emberek szinte mind vagy stréberek voltak, vagy bűnözők. Máshogy nem lehet meggazdagodni, de jelenleg még csak stabil élethelyzetet sem teremteni. Márpedig aki nem akar bűncselekményt elkövetni (ami számomra egy nagyon undorító megvetendő dolog), akkor az illető foglalkozzon a tananyaggal, a tanulással. Kérdező, gondolj arra, hogy miután befejezted a sulit, soha többet nem kell tanulnod. Na látod, ugye hogy megéri tanulni annak, aki gondol a jövőjére is. Lediplomázott embereknek még a segélye is 3x-osa, mint az érettségizetteknek. Te a műkörmösről beszélsz, meg a szomszéd srácról, meg hogy apád hova nem enged el, ők meg a tananyagról (jobb esetben). Azt tudom, hogy én inkább a tananyagról beszélgetnék.
A streber az nem aki okos! Akinek nincs szociális elete es nem helyes.
es elszomorit hogy az ennyi idosek vetetnek egy hajlektalannal cigit es adnak erte neki belole 1szálat...szoval nem akadály hogy megszerezzek amit akarnak!
Csókoltatlak!😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!