Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Faj a fejem a cigizestol de a baratomeknal mindenki bent cigizik, mi lesz igy?
Nekem is hasonló a problémám.
A kapcsolat elején még nagyon tolerálta, hogy ne kelljen a füstöt szívnom, most meg már teljesen leszarja.
Van, hogy eszébe jut az ablakot kinyitni, de van, hogy én nyitom ki. Na meg néha veszekedtem is vele, hogy odafigyelhetne kicsit. Szoktam néha ordibálva köhögni, hogy vegye észre magát és nyisson ablakot.
Nem érti, hogy kegyetlenül zavar a füst, csípi a szemem (szemműtétem is volt, azóta nagyon érzékeny), kaparja a torkom, és lassan már az én tüdőmre is kezd rámenni, mert kánomban köhögök vele esténként.
Azt tudom tanácsolni, hogy ha zavar a füst, akkor nyugodtan nyisd ki az ablakot, ne érdekeljenek a kifogásai, mert a te egészségeddel játszik.
Ha kell akkor kitéped az ajtót, ablakot a helyéről és kész!
Ne hagyd hogy a saját károdra pöfékeljenek! 23L
Mi lesz így? Hát mondjuk lesz egy jó kis tüdőrákotok.
Mennyire buták az emberek istenem, fizetnek azért hogy tönkremenjen az egészségük, hát no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!