15 éves vagyok lány, körülöttem mindenki (barátnőim) alkoholizál/cigizik de én nem. Nagyon zavar, hogy ők igen én nem. Ám én nem akarok még inni. Hogy kűzdhetném le ezt a 'hiányt'?
Nem akarok inni,próbáltam nem jött be. Cigizni nem akarok mert nem fizetek a halálomért. De minden nap azt hallom h hogy berúgtak...blablabla
Nagyon zavar
Ettol lesznek ,,nagylanyok".Majd ha reszegen esetleg elkapja valami pedofil oket na akkor majd szejjel nezhetnek.Es ott van meg annyi majbetegseg,tudobetegsek, tudorak.Igazad van.A cigarettat amúgyis koporso szognek szoktak hivni.Nincs egyetlen ember se aki ne cigizne dohanyozna korulotted?
14/L
Velük szeretnél menni?
Nem kötelező berúgni, nem kötelező cigizni. Ha a barátnőid nem fognak elküldeni, hogy na te menj innen mert úgy sem cigizel. Legfeljebb csodálkoznak.
Esetleg beszélj velük a témáról, hogy te nem szeretnéd ezeket csinálni viszont szeretnél velük menni.
Mond meg nekik, neked ne mondjanak ilyet.
Ez nem hiány. E hiány bennük van.
Jaaaaj :D kezdjük ott...15 éves lányoknak az ivás 1-2 summersby...ennyitől is kikészülnek..na meg rá is játszanak... Ismertem pár ilyet... Idézem: " uhhhhh b*ki..de be basztam" erre én megnéztem mit ivott és alkoholmentes volt :D ennyit erről.
A cigi is a legtöbbnél ennyi...amikor mások látják elszívnak 5 en 1 szálat aztán semmi.
Hogy ez probléma e? Igen...vagyis nem...nemtudom. Mivel általaban megjátszák magukat nagy bajuk nem lessz max 20 éves korukra mindenki k*vának könyveli el őket. De egyébként szerintem nem nagy szám...engem jobban zavar amikor megjátszák magukat mint amikor tényleg isznak meg cigiznek.
Kérdező...szerintem szard le...mond nekik , hogy leszarod (ha konkrétan neked mondják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!