Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs életem? Miért...

Miért nincs életem? Miért bánt mindenki?

Figyelt kérdés

Eddigi életem elhülyéskedtem. Ez annyit takar, hogy nem vettem magamra hülye cuccokat, nem festettem a hajam, és még piercinget sem tetettem be.

Nem nagyon b@sztattam senkit, helyette inkább engem b@sztattak a nagymenők. Szerintük nem vagyok senki. Amit el is fogadnék, de erre jön más aki szerint meg igen, de úgy érzem marhára csak hazudik. Szerintem csak szánalomból mondja, vagy átver, és a hátam mögött kinevet, még ha biztosít is róla, hogy ez nincs így. Miért nem hagyják békén egymást az emberek? Mindenki nagyravágyó körülöttem. Azt hiszem csak én nem akarok semmit. Azt mondják kevés az önbizalmam, de mégis mire legyen? A sok bunkó idióta kint mászkál, egymást marják, de mégis mindegyik azt hiszi h ő a tökély.

Hogy csinálják? Nekem nincs semmim, csak egy szutyok vagyok. Talán meg kell halnom. Ezen filozók egy ideje, igazából teljesen le is vagyok fogyva, a fejem az szánalom. Bár. Igazából ezt sem értem. Kit érdekel milyen a másik feje? Sosem akartam ez alapján megítélni másokat. Lehet, hogy mindenki más tökéletes. Vagyis én így látom. ÉS azt hiszem eddigi tapasztalataim alapján ki is jelenthetem, hogy ez így igaz.

Elfogadnám, hogy nem vagyok senki, de jön valaki aki beakarja bizonyítani az ellenkezőjét, de tudom, hogy nincs igaza. Mert aki gyépsének születik, az gyépés marad egész életében. Undorodom magamtól. Érzem, hogy mindenhol kinevetnek. Elfogadnám. Zárjanak bolondokházába. De nem teszik. Úgy érzem magam mint egy meglőtt bivaly, aki lemarad a csordától, csak problémát okoz a többinek. Legjobb lenne lemaradni. De nem akarom, hogy a ragadozók felfaljanak, mert az még megalázóbb lenne. Elmennék messzire, ahol senki nem lát és ott halnék meg. De nem engedik.

Anyámnak mániája, hogy jól néznék ki ha adnék magamra. De ez tudom, hogy nem igaz. Nevetséges lennék, ahogy most is. Menjek fodrászhoz. Ilyen fejjel? Miért nem lehet elengedni? Meg jönnek azzal, hogy tudok rajzolni... És? Egyrészt nem nagyon tudok, másrészt ezer dolgot még annyira se.

A lányok meg... Őket sem értem. Az egyik szerint undorító vagyok. Elfogadnám! De máskor jön egy aki hozzámér. ÉS ez nekem -nem tudja-, de már csak ez is nagyon sokat jelent.

Talán túlérzékeny vagyok. De régen minden olyan volt mint az óceánjáró zongorista c.fimben. Egy hajón voltam, de már látom a haz embereket, a házakat ameddig a szem ellát, és ez megrémít.

Le kellett írnom. Talán mégis szánalmas vagyok. Azért köszi.

2010. ápr. 7. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

szia:)

megértem amit érzel...sajnos nem könnyű az élet:S

sok az olyan ember, akit nem érdekel semmi, akit nem érdekel mások érzései, nem érdekel, hogy mit érez a másik, csak a saját élete érdekli...az ilyenekkel jobb nem foglalkozni, tudom, hogy nem könnyű ez sem, főleg egy olyan embernek aki nagyon érzékeny...de ők nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük, hogy szomorú légy miattuk, attól ők nem fognak megváltozni, ugyanolyan érzelemtelen emberek maradnak...és ne engedd, hogy az ilyen emberek elrontsák az életedet, mert NEM ÉRDEMLIK MEG!!!

sajnos mindenhol vannak szemét emberek ( már bocsánat h így írom), pl. én még nem nagyon láttam olyan osztályt suliba, ahol ne lett volna legalább 1 ember, aki beszólogatós, piszkálódós...

a legjobb ha ezeket az embereket "leszarod", megint elnézést a szóért...

nehogymár ezek a "senkik" befolyásolják az életedet, a boldogságodat!!!

amúgy lehet, hogy most ez egy ilyen időszak az életedben, hogy mindent pesszimistán látsz, de ez változni fog hidd el, mert az idő telik, új helyre, új emberek közé kerülsz, és majd valahol megtalálod azokat az embereket, akik őszinte, igaz barátaid lesznek, vagy akár igaz szerelmed:)

17 éves vagy, nagyon fiatal...annyi minden változni fog még, ha majd kikerülsz a középsuliból, új helyre kerülsz, legyen az fősuli, egyetem vagy egy egyszerű tanfolyam, és már érettebb gondolkozású emberek lesznek:)

és azt pedig FELEJTSD EL, hogy te egy "szutyok" vagy, mert ez nem igaz!!!minden ember értékes, ezt már biztosan hallottad, és ez nem csak egy egyszerű mondás, ebben van igazság is:)

nagyon értékes ember lehetsz, átjön az írásodból, és ezt ne feledd:)

és ahogyan írtam is, majd lesznek akik úgy fognak szeretni, ahogyan vagy, és róluk tudni fogod, hogy szívből szeretnek:)

ha szeretsz rajzolni, akkor gyerünk és rajzolgass, fejleszd magad:)

vagy találj valami elfoglaltságot, ami érdekel, és próbálj meg belőle sikereket elérni, ez lebegjen a szemed előtt és sikerülni fog:)

és igen is tessék abbahagyni a szomorkodást, bánatot!!!

hallgass vidám zenéket, nézz vicces videókat, fogadd el magad, és mosolyogj sokat:)

biztos vagyok benne, hogy helyes srác vagy, még ha te ezt nem is akarod elfogadni, vagy nem úgy látod magadat:)

attól, hogy nem hasonlítasz akármelyik sztárra, még igen is lehetsz jóképű és különleges:)

az utóbbi a legfontosabb, különlegesnek lenni:)

szóval azt tudatosítsd magadban, hogy értékes, szuper ember vagy:)

mert ez így van:)

mosoooooooly:)

sok sikert:)

2010. ápr. 7. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Feltétlenül legyél öngyilkos, végülis az megoldás, ha megölöd magadat és azoknak, akik igazán szerettek, fájdalmat okozol! GRATULÁLOK! Hülye.
2010. ápr. 9. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nekem nincs semmim, csak egy szutyok vagyok. Talán meg kell halnom."

Nyomi vagy. Eredj sportolni, foglald el magad, dolgozz fizikai munkát majd rendbe tesz.

2010. ápr. 10. 01:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Úristen hasonló vagyok én is...
2010. dec. 9. 17:12
 15/15 anonim válasza:
Egy cipőbe járunk nem csak te vagy az egyetlen hiába érzed ugy engem is bárhol vagyok kiutálnak pedig nem tettem senki ellen semmit csak egyszerűen nem szeretik hogy nem állok be a sorba nem szemétkedek mint ők.És vigyázz!Mert sokan a jóembereket szeretik rossznak titulálni hogy ezzel is ártsanak neki de mutasd meg hogy te jóember vagy :)
2017. ápr. 21. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!