Júliusig ki lehet lőni a problémát?
Figyelt kérdés
25 kilót fogytam rövid idő alatt és most lóg rajtam a bőr:D (csak hason) valami jó módszer nincs erre? esetleg vmilyen gyakorlat kondira gondoltam de 14 évesen...2010. ápr. 6. 20:55
1/11 anonim válasza:
Szija elöször is megkérdezem hogy hogy fogytál 25 kgot? egyébként ha csak hason van felesleges bőr akkor én a felülést ajánlanám, meg amugyis 14 évesen még fejlödsz szal szerintem nyugodtan végezz felüléseket vagy más gyakorlatokat.
2/11 A kérdező kommentje:
hát van egy lány aki nagyon tetszik:D és miatta nagyon belehúztam... és hány felülés amennyit tudok? vagy fokozatosan egysre többet?
2010. ápr. 6. 21:58
3/11 anonim válasza:
Nem lehet,hogy elírtad?:S
A HUSZONÖT KILÓT NEM HISZEM EL..az ötöt már igen..de a huszonötöt már nem:S
6/11 A kérdező kommentje:
hát igen nem tagadom ahol voltam higgyétek el könnyű 25öt ledobni:) de a kérdésre lécci:)
2010. ápr. 7. 16:59
7/11 anonim válasza:
hát a kérdésre válaszolva elindulsz mondjuk 30 felüléssel és mondjuk naponta vagy 5tel többet csinálsz vagy 10el ahogy érzed
8/11 anonim válasza:
ÉS egyébként hogy tuttál lefogyni?? vagyis miket csináltál h ez sikerült.. a helyes étrend gondolom okéé és a gyakorlatok??? kiváncsi vagyok mert az egyik ismerösöm is küszködik a kilókkal..
9/11 A kérdező kommentje:
hát igen mindenből felét ettem és nagyon sok saláta reggel délben este de mondjuk én nagyon szeretem is a salátát szóvalez jól jött:D és mimdemhova gyalog mentem pécsi vagyok a mecseken lakok és délután fölgyalogolni a táskámmal nem kis móka:) most megálltam de még akarok habár már sokan betegesnek tartják meg h ez betegség de könyörgöm egy vágyam válik épp valóra:) de mint említettem ahol én voltam onnan könnyű volt fogyni
2010. ápr. 7. 18:19
10/11 anonim válasza:
Felülések, úszás vagy futás
Szerintem az első és az utolsó kombinációja nagyon megteszi :)Ja, és valamilyen testápolóval kend be néha-néha mert akkor rugalmasabb lesz a bőröd és hidratált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!