Az mitől lehet hogy vannak akiknek nem okoz problémát az ami nekem igen, vannak olyanok akiknek okoz de megcsinálják mert túl tudják tenni maguk rajta (lent)?
nekem miért alakult így a személyiségem, abba a csoportba tartozok akit baromira zavar és szíve szerint megcsinálná ha nem lenne a földön más rajta kívül ,de nem meri ,pedig mindenképpen fejlődne tőle a személyisége?
genetika , vagy mitől van ez?
vagy ,van aki jelentkezik órán hogy felolvassa azt amit írt ,én meg alig várom már hogy vége legyen ,mert ha nekem olvasnom kell ,akkor vagy mindenki röhög ,mert nem vagyok természetes ,vagy azért mert idétlenül fogalmaztam ,vagy mindkettő
17F
:D
köszi
Pozitivan kell a dolgokhoz hozzá állni. Én sem voltam mindig olyan magabiztos mint most. Pár évvel ezelőtt beijjedtem minden kis problémától, soha nem mertem kiállni a saját igazamért, meghúzódtam a háttérben. Az első lépést ha sikerrel megteszed, meglátod, hogy mások is felfigyelnek erre és ez csak önbizalmat ad. Én most már soha nem hallgatok, kimondom amit gondolok és meg is lett eredménye, ugyanis most léptettek elő a munkában :)
Szóval mély levegő és halyrá.
Sorry nem láttam a korod, 09:27 vagyok.
Annyit tennék még hozzá, hogy te most pont egy ilyen korszakodat éled, most alakul a személyiséged, fő a pozitiv hozzáállás, légy magabiztos és meglátod pár év múlva mikor túl leszel ezen a korszakon jól fog esni a sok elismerés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!