Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok fogyni? L/13

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok azt osztályomból talán a legkövérebb. 158 cm és 67 kg vagyok , viszont akárhányszor próbálok fogyókúrázni nem megy.L/13

2016. ápr. 19. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen a többi osztálytársad?! Egy csontrakéta vagy mi?!

Nem kell fogynod... Ez még a pont jó alkat környékén van. Ne aggódj.

2016. ápr. 19. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy a többi osztálytársam 35-50 kg között van, és mindenki csesztet a kilóm miatt:(
2016. ápr. 19. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Jóvanazúgy.
2016. ápr. 19. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:
és a szüleim is ezzel csesztetnek
2016. ápr. 19. 19:34
 5/5 anonim válasza:

Én is a többi válaszadóval értek egyet! Viszont ha nem bírod, hogy csesztetnek, akkor ne kifejezetten fogyókúrázni kezdj, hanem kondizni, vagy csak járj el futni, napi 50guggolás (idővel emeld az ismétlést), felülés, fekvőtámasz. Stb. Nem tudom, te mennyire bírod ezeket, de próbáld meg, maximum nem megy. Nem kell egy erős fogyókúra. Csak mondjuk egyél kicsit kevesebbet. Arra figyelj, hogy ne egyél sok cukrosat, magas szénhidrát -fehérje tartalmú dolgokat.

Nem kell hirtelen megvonni magadtól mindent. Szép lassan, fokozatosan.

2016. máj. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!