Le fogok fogyni, hogyan maradjak szerény soványan is?
Nagy fogyókúrázások közepén vagyok, még 15 kilót kell leadnom, de félek, hogy meg fog változni a személyiségem is, ahogy csinosodom, egyre nagyképűbb leszek.
Sokan változnak hájas, igénytelen nőből cicababává, félek, hogy nekem is ez lesz a sorsom.
Az is aggaszt, hogy haragot érzek a férfiak iránt, amiért dagadtan nem kellettem. Persze tudom, hogy a kövér test nem olyan szép, mint egy kisportolt test, de mégis. :( Annyira fáj.
Neked kellene egy dagadt pasi? Na látod.
Amúgy 100% h elk*rvulsz, ezellen nem tudsz mit tenni.
Eléggé kivagyok lelkileg így is, de az életmódváltás rátesz még egy lapáttal. Lelkieg instabil vagyok, emiatt is híztam el, mert érzelmi evővé váltam, ha boldog voltam, ha szomorú, ettem.
Nem, nekem sem jönnek be a kövér pasik. De legfőképp magamért fogyok.
2. edzél hallod minek kéne szted zsír rád?
3. ez full így van. ez így van azokkal is akik elkezdenek pasik gyurni hű a gyurástól de aggressziv lett nem lett jobban az mint volt csak nagyobb az önbizalma megtenni amit előtte nem mert vagy beszolni stb.
kérdező az a 15kg 3-4 hónap minimum ha nem izomból fogysz. szerinted nincs beleszolásod milyen ember vagy és leszel? csak így átváltozol vagy mi? haragot érzel a férfiak iránt mert nem kellesz nekik hát ez vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!