Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Le fogok fogyni, hogyan...

Le fogok fogyni, hogyan maradjak szerény soványan is?

Figyelt kérdés

Nagy fogyókúrázások közepén vagyok, még 15 kilót kell leadnom, de félek, hogy meg fog változni a személyiségem is, ahogy csinosodom, egyre nagyképűbb leszek.

Sokan változnak hájas, igénytelen nőből cicababává, félek, hogy nekem is ez lesz a sorsom.

Az is aggaszt, hogy haragot érzek a férfiak iránt, amiért dagadtan nem kellettem. Persze tudom, hogy a kövér test nem olyan szép, mint egy kisportolt test, de mégis. :( Annyira fáj.

2014. jún. 28. 01:52
1 2 3 4
 21/34 C0r3 ***** válasza:
jaguar.. ő egy dagi disznó. Mégis hogy szexelne ? Senkinek nem kell.
2014. jún. 28. 02:42
 22/34 anonim ***** válasza:
Úgy maradhatsz szerény, ha felfogod, hogy attól h lefogytál és vékonyabb vagy, még nem lettél jobb ember. Sőt, ha emiatt átesel a ló túloldalára és még beképzelt is leszel a tetejébe egyenesen negatív irányba változtál. Lehet, hogy a külsőd jobb lett, de a belső értékeid hátraszorultak, mivel a mai világban már csak a külső és a pénz, a hatalom a fontos, ami baj. Neked kell magadban eldöntened, hogy mit akarsz: beállni a sorba és egy felszínes beképzelt liba lenni, vagy pedig megmaradni a normális, egészséges önbizalomnál.
2014. jún. 28. 02:49
 23/34 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel már elkéstél
2014. jún. 28. 06:17
 24/34 anonim válasza:
Az tuti nagyobb lesz önbizalmad,nekem is nagyobb lett mikor sokat fogytam! Ne hallgass itt egyik rossz májúra sem! Igen is le tudsz fogyni! Én 28kilót fogytam és nulla mozgás mellett! Persze ezt az életstílust életem végéig csinálnom kell,mert különben visszahíznám pár hónap alatt! Jah,és igen is legyél nagy arcú ha eléred a célod,mert a sok jó genetikával rendelkező 40kilós ember soha nem csinálná ezt végig! Azoknak csak a szája nagy! Mert ők leszólhatnak egy kövér embert! Ne hagyd magad!
2014. jún. 28. 06:43
 25/34 anonim ***** válasza:

Mennyi f**zkalap van itt...

Ne hallgass ezekre a retardált kölykökre. Meglehet csinálni igenis. Nagy képű meg le legyél, oké, mások azok és leugatnak, de ne süllyedj le az ő szintjükre... Legyél Te az okosabb és bölcsebb. A nagyképűség sose jó dolog.

2014. jún. 28. 09:50
 26/34 anonim ***** válasza:
Akkor ne fogyókúrázz bameg egyébként 15 kiló nagyon sok. A személyiséged valóban meg fog változni, de az mindig gazdagodik és teljesebbé válik. De ennek ellenére nem leszel ribizli, vagy legalábbis reméljük. Én azt tanácsolom neked, ha nem tudod feldolgozni a változást, akkor nem árt egy pszichológus segítsége is nem azt mondom, hogy hülye vagy, csak tudod vannak emberek, akik nem tudják feldolgozni a hirtelen változást és még több kilókat szednek fel, mivel nem tudnak azonosulni önmagukkal ezért mondom, hogy nem ártana eljárni egy pszichológus kollégához.
2014. jún. 28. 10:00
 27/34 anonim ***** válasza:

"Az tuti nagyobb lesz önbizalmad,nekem is nagyobb lett mikor sokat fogytam! Ne hallgass itt egyik rossz májúra sem! Igen is le tudsz fogyni! Én 28kilót fogytam és nulla mozgás mellett! Persze ezt az életstílust életem végéig csinálnom kell,mert különben visszahíznám pár hónap alatt! Jah,és igen is legyél nagy arcú ha eléred a célod,mert a sok jó genetikával rendelkező 40kilós ember soha nem csinálná ezt végig! Azoknak csak a szája nagy! Mert ők leszólhatnak egy kövér embert! Ne hagyd magad!"

Hogy te mennyire okos vagy...Ha lehet, inkább te ne adj tanácsot senkinek se.

2014. jún. 28. 10:55
 28/34 anonim ***** válasza:

"Nagy fogyókúrázások közepén vagyok, még

15 kilót kell leadnom, de félek, hogy meg

fog változni a személyiségem is, ahogy

csinosodom, egyre nagyképűbb leszek."

Már most nagyképűbb vagy, mivel magadat szerénynek, visszafogottnak gondolod annak ellenére, hogy azokat a lányokat, akik valamivel szebbek nálad, vagy csinosabbak nálad cicababának mondod. Én azt veszem észre, hogy valamilyen elfojtott haragot érzel az ilyen emberek iránt magadat pedig többre tartod lehet, hogy nem tudatosan lehet tudat alatt.

" Az is aggaszt, hogy haragot érzek a férfiak

iránt, amiért dagadtan nem kellettem.

Persze tudom, hogy a kövér test nem olyan

szép, mint egy kisportolt test, de mégis. :

( Annyira fáj."

Azért érzel a férfiak iránt haragot, mert azt hiszed, hogy csak a sovány cicababákat veszik észre emiatt kezdtél el fogyókúrázni ez lényegében így van, mármint a cicababás rész :D viszont nem csak az anorexiás nőket szeressük. Egy molett nő is lehet vonzó, csinos persze nem az extra dagadt nőkre gondolok, mert azok bizony nem vonzók inkább visszataszítók a számomra íme egy jó példa: [link] A vékonyak közt is vannak igénytelenek elhiheted nekem van, aki alapból csúnya és a fogyás mit sem változtat ezen.

2014. jún. 28. 11:58
 29/34 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző válaszoló is írta, ezzel a kérdéssel már elkéstél. Azzal, hogy kerekperec kijelented, hogy lazán le fogsz adni 15 kilót, lazán azt a benyomást kelted, hogy beképzelt vagy. Nehogy azt hidd, hogy olyan egyszerű leadni azt a 15 kilót!

"ahogy csinosodom, egyre nagyképűbb leszek" először is: már ebből a mondatból sugárzik a nagyképűség. Úgy veszed, neked kijár, hogy csinos legyél. Ne vedd olyan 100%-ra, hogy az leszel. Egy vékony nő is lehet csúnya, ahogy egy molett nő is lehet szép. Ez első sorban az arcvonásaidon múlik. Ne a férfiak iránt érezz haragot, hiszen még szép, hogy a kövér nők nagy része nem kell a férfiaknak. Ez csak is annak a hibája, aki elhízik. Főleg azért, mert (mint mondtuk) egy molett/kövérkés nő is lehet szép arcú, ami igenis kell a férfiaknak. Az, hogy te nem kellettél, nem az ő hibájuk. Te sem fogsz egy olyan után érdeklődni, aki nem tetszik, csak hogy jófej legyél, vagy csak azért, hogy aki nem kell neked, ne haragudjon rád, mert nem kell neked.

2014. jún. 28. 15:32
 30/34 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés baromi gusztustalan és nevetséges szerintem...:)

Elhiszem, hogy nagy dolog 15 kilót leadni, jelenleg én is életmód váltáson megyek keresztül.Bár nem 15 kilót készülök leadni, nálam a cél egy kisebb súly leadása és azután izmosodás. Ami még komolyabb szabályok betartására kényszeríti az embert, ugyanis egyértelműen ez már nem csak a táplálék minőségéről, hanem a komoly testmozgásról is szól.

Mégis, egy pillanat erejéig nem fordult meg a fejemben, hogy lehet nagyképű leszek.

Hogy magabiztosabb leszek-e? Igen, biztos ,de hát ez is lenne a fő célom vele.

Nem másoknak akarok tetszeni, hanem magamnak.-> önbizalomforrás.

Ha valaki úgy gondolkozik, hogy " na majd lefogyok és népszerű leszek" az régen szánalmas. Csak azért mert vékony vagy még nem fognak imádni. Mondanám, hogy a belső 20x fontosabb, mint a külső,de ezt már úgyse értenéd...

Akár hiszed akár nem a földön 65621262114millió karcsú nő van,most akkor mindnek nagyképűnek kéne lennie?

Ha valaki valóban azért fog kedvelni téged mert vékony vagy,akkor hát sok boldogságot nektek...:)

Ahogy öregszel majd, úgy lesz egyre lassabb az anyagcseréd. Megint fölcsúsznak majd azok a fránya kilók,akár tetszik-akár nem. És akkor hova lesz amjd az a fene nagy népszerűséged...:)

A csúnya emberek,vagy a szép emberek, de lényeg, hogy szép belsővel, idősen is értékesek maradnak...:)

Azért sok sikert a fogyáshoz....de már most látom, hogy bajok vannak itt,pedig még el sem érted acélodat..

2014. jún. 29. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!