Le fogok fogyni, hogyan maradjak szerény soványan is?
Nagy fogyókúrázások közepén vagyok, még 15 kilót kell leadnom, de félek, hogy meg fog változni a személyiségem is, ahogy csinosodom, egyre nagyképűbb leszek.
Sokan változnak hájas, igénytelen nőből cicababává, félek, hogy nekem is ez lesz a sorsom.
Az is aggaszt, hogy haragot érzek a férfiak iránt, amiért dagadtan nem kellettem. Persze tudom, hogy a kövér test nem olyan szép, mint egy kisportolt test, de mégis. :( Annyira fáj.
Amit meg az egyik válaszoló írt, hogy legyél nagyképű igenis, ha eléred a 15 kiló fogyást...
Hát erről csak annyit,hogy:
Azok a sikeres emberek a legtisztelendőbbek, akik az eredményeikre büszkék, de mégis szerények.
A büszkeség és a nagyképűség két külön dolog.:)
Tudhatod, hogy nagy az akaraterőd,mert képes voltál leadni 15 kilót..de nem kell ezt mindenkinek a tudtára adni.
A fogyás, ha képes vagy végigcsinálni, ad egy pluszt neked, tudhatod ,hogy erős akaraterővel rendelkezel.
Viszont ha ez elég ok neked arra, hogy nagyképűvé válj....akkor sajnos nem ad,hanem elvesz belőled ez a kis életmódváltás.
Sok sikert még1x,azért.
3-4 hónap alatt le lehet 15 kg-t adni!
Ne halgass az oltogatókra, azért válaszolgatnak igy, mert azt irtad, haragszol a férfiakra. Ők ezért provokálnak... :)
1: Sok pasi mocsok disznó, mert nem, hogy a ducibb lányok nem kellenek nekik, hanem, ha már nincs modell alkata, akkor "fúj de dagadt". Mondom SOK pasi, nem mind.
2: Miért lenne az ő hibája? Az meg sem fordult a fejetekben, hogy lelki-testi betegség miatt is meghízhat valaki?
3: Nem leszel cicababa, ha nem akarsz azzá válni. Ez CSAK rajtad múlik. Ha mégis kezd elszaladni veled a lovacska, gondolj arra, hogy te se voltál mindig ilyen vékony.
4: Ha valaki igényes, csinosan öltözik, akkor duciként is lehet vonzó. Van nem egy fiú ismerősöm, akik inkább mackósak, mint sportosak, mégis állati édesek és ha nem lenne párom, biztosan nem mondanék nekik nemet.
Szóval kérek mindenkit, gondolkodjon el egy kicsit ezeken.. mert undorító hova fajultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!