Le fogok fogyni, hogyan maradjak szerény soványan is?
Figyelt kérdés
Nagy fogyókúrázások közepén vagyok, még 15 kilót kell leadnom, de félek, hogy meg fog változni a személyiségem is, ahogy csinosodom, egyre nagyképűbb leszek.
Sokan változnak hájas, igénytelen nőből cicababává, félek, hogy nekem is ez lesz a sorsom.
Az is aggaszt, hogy haragot érzek a férfiak iránt, amiért dagadtan nem kellettem. Persze tudom, hogy a kövér test nem olyan szép, mint egy kisportolt test, de mégis. :( Annyira fáj.
2014. jún. 28. 01:52
11/34 A kérdező kommentje:
Na majd meglátjuk, ki nevet a végén!
2014. jún. 28. 02:12
12/34 C0r3 válasza:
haha. Én nevettem a végén. Dagi disznó.
13/34 anonim válasza:
Már most elég nagy a képed, mi lesz később... óvjon meg minket tőled a sors.
14/34 A kérdező kommentje:
A stílusom biztos nem lehetett akadály, mert a valóságban egy csendes, visszahúzódó lánynak hisznek. :D
2014. jún. 28. 02:15
15/34 anonim válasza:
Nem nagy a képe, épp ellenkezőleg. Kicsi az önbizalma, csak így próbál védekezni és elhitetni magával, hogy a túlsúly az menő.
16/34 A kérdező kommentje:
Motiváltság=nagyképűség?
Akkor mondjam azt, hogy: miért vagytok ilyenek, most megbántottatok, megyek, és megeszem a hűtőt!!!! ?
2014. jún. 28. 02:16
17/34 C0r3 válasza:
Tudtam én hogy csak egy dagi disznó vagy, menjél zabálni, máshoz úgysem értesz.
18/34 A kérdező kommentje:
Nem menő, ha azt hinném, hogy menő, akkor nem akarnék lefogyni.
Ha sikerül, rakok ide képet is.
2014. jún. 28. 02:17
19/34 A kérdező kommentje:
Nem tervezem ma éjszaka már enni.
2014. jún. 28. 02:18
20/34 anonim válasza:
Szexelned kellene, az is testmozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!